Translate

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια: Τον έδιωξαν από εστιατόριο επειδή ήταν... πολύ άσχημος

Ο Όλιβερ Μπρόμλεΐ, 42 ετών, ο οποίος δεχόταν θεραπεία στο νοσοκομείο King's College στο Camberwell του Λονδίνου, ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από το φαγητό του νοσοκομείου και πέρασε από ένα τοπικό εστιατόριο για να τσιμπήσει κάτι.

Όμως η προσπάθειά του να φάει μεσημεριανό φαγητό κατέληξε σε δράμα όταν το προσωπικό του εστιατορίου του είπε ότι άλλοι πελάτες παραπονέθηκαν για την εμφάνισή του και του ζήτησαν να φύγει.

Παρά το γεγονός ότι

αισθάνεται απογοητευμένος από το περιστατικό, ο Όλιβερ ελπίζει ότι αυτό θα πυροδοτήσει ένα κίνημα για την καλύτερη ενημέρωση και κατανόηση καταστάσεων όπως η δική του.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Nerve Tumours UK δήλωσε ότι αυτού του είδους οι καταστάσεις είναι δυστυχώς "όχι ασυνήθιστες" και πιέζουν για μια συζήτηση με τη βρετανική νοσοκομειακή βιομηχανία ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια για τη βελτίωση της εκπαίδευσης.

Δείτε επίσης: Αρχαία Θαύματα της Μηχανικής: Πέντε από τις μεγαλύτερες πέτρες που έχουν «κοπεί» στην αρχαιότητα

Ζώντας με Νευροϊνωμάτωση τύπου 1, μια πάθηση που προκαλεί μη καρκινικά ογκίδια που φυτρώνουν στα νεύρα, ο Όλιβερ έχει συχνή επαφή με τα νοσοκομεία.

Γι' αυτό και αποφάσισε να διηγηθεί την ιστορία του

«Αποφάσισα να πάω για φαγητό» είπε. Και συνέχισε: «Το φαγητό φαινόταν καλό όταν κοίταξα σε ένα παράθυρο και μπήκα μέσα. Είδα ότι μπορούσα να πληρώσω μόνο με μετρητά, οπότε έβγαλα μερικά χρήματα και πήγα να κάνω την παραγγελία μου».

«Ο κύριος πίσω από τον πάγκο μου είπε ότι υπήρχαν παράπονα για μένα και ότι με παρακαλούσε να φύγω. Του ζήτησα να επαναληφθεί και μου είπε ότι τρομάζω τους πελάτες». «Δεν είχα καν καθίσει» συνέχισε «Πήγα να δώσω την παραγγελία μου και μου ζήτησαν να φύγω. Ίσως με είχαν δει να περιεργάζομαι, ίσως δεν με ήθελαν εκεί μέσα...»«Δεν ξέρω, αλλά αυτό είπαν. Αυτά είναι τα γεγονότα», συμπλήρωσε.

«Προφανώς, ήμουν πολύ αναστατωμένος. Πήγα σε ένα πάρκο για να παρηγορηθώ και να σκεφτώ ένα πλάνο για το πώς θα το αντιμετωπίσω».

Στη συνέχεια ο Όλιβερ Μπρόμλει έγραψε ένα γράμμα στο εστιατόριο με το οποίο ζητούσε εξηγήσεις, όμως δεν έλαβε καμία απάντηση. Αυτό τον οδήγησε στο να επικοινωνήσει με την αστυνομία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό ως έγκλημα μίσους.

*Με πληροφορίες από τη DailyStar

Από το newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου