Translate

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Η ώρα της κρίσης για τον Μπάιντεν - Ανοίγει τα χαρτιά του σε νέα συνέντευξη μετά το φιάσκο

Ο Μπάιντεν θα παραχωρήσει μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη αυτή την εβδομάδα, καθώς οι εκκλήσεις για αποχώρηση αυξάνονται.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ABC News που θα μεταδοθεί την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε το δίκτυο την Τρίτη. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση με τον Μπάιντεν μετά την καταστροφική του εμφάνιση στο ντιμπέιτ που προκάλεσε εκκλήσεις να αποχωρήσει από την κούρσα.

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος του

ABC News θα πραγματοποιήσει τη συνέντευξη με τον Μπάιντεν και το δίκτυο θα μεταδώσει αποσπάσματα την Παρασκευή στην εκπομπή "World News Tonight" του ABC, ενώ θα ακολουθήσει ολόκληρη η συνέντευξη στην εκπομπή "This Week" της Κυριακής.

Ο Μπάιντεν δεν έχει ακόμη δεχθεί αυτοσχέδιες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους μετά το ντιμπέιτ της Πέμπτης, στο οποίο μπέρδεψε τα λόγια του και φάνηκε να χάνει τον ειρμό της σκέψης του, επιτείνοντας τις ανησυχίες ότι ο 81χρονος πρόεδρος είναι διανοητικά ακατάλληλος για να υπηρετήσει.


Προβληματισμός στους Δημοκρατικούς

Η συνέντευξη έρχεται, σύμφωνα με το Forbes, την ώρα που οι Δημοκρατικοί έχουν αρχίσει να στρέφονται κατά του Μπάιντεν, με έναν εν ενεργεία και έναν πρώην Δημοκρατικό βουλευτή να τον καλούν να αποχωρήσει, μαζί με πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ειδήμονες που αυτοχαρακτηρίζονται φίλοι του προέδρου και έναν πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου.

Η βουλευτής Νάνσι Πελόζι, δήλωσε στο NBC την Τρίτη ότι ο Μπάιντεν θα πρέπει να παραστεί σε μια συνέντευξη "χωρίς όρια", εκφράζοντας προσεκτικό σκεπτικισμό για το μέλλον της εκστρατείας του, λέγοντας στο δίκτυο ότι είναι εύλογο το ερώτημα αν η απόδοση του προέδρου την Πέμπτη ήταν ένα "επεισόδιο" ή μια "κατάσταση", αλλά σταματώντας να τον καλεί να παραιτηθεί: "θα εξαρτηθεί από τον Τζο Μπάιντεν να κάνει ό,τι νομίζει", είπε.

Δείτε επίσης: 20 Σημάδια πως η Ψυχή σου «Παθαίνει» Κβαντικές Αναβαθμίσεις!

Από το newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου