Translate

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Περού: Η πιο παράξενη "απαγωγή"- Παιδί υποστηρίζει πως το απήγαγαν εξωγήινοι!

 Σύμφωνα με την Talia, δέχτηκε επίθεση από δύο φιγούρες ντυμένες με μαύρη πανοπλία και μάσκες-Οι επιτιθέμενοι φέρεται να άλειψαν το πρόσωπό της με μια ουσία κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης

Σε ένα μικρό χωριό του Περού, γνωστό ως Haikito, οι κάτοικοι φοβούνται μετά από μια σειρά απόκοσμων συναντήσεων με μια άγνωστη ομάδα ψηλών όντων. Το πιο περίεργο από αυτά τα περιστατικά αφορά ένα

15χρονο κορίτσι που ονομάζεταιTalia, το οποίο μοιράστηκε την τρομακτική εμπειρία της με ένα κινηματογραφικό συνεργείο.

Σύμφωνα με την Talia, δέχτηκε επίθεση από δύο φιγούρες ντυμένες με μαύρη πανοπλία και μάσκες. Οι επιτιθέμενοι φέρεται να άλειψαν το πρόσωπό της με μια ουσία κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η σύνδεση με τους εξωγήινους πηγάζει από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των επιτιθέμενων, κυρίως τα «πράσινα» μάτια τους. Επιπλέον, η Talia ανέφερε ότι οι φιγούρες αυτές φορούσαν μηχανήματα που τους έδιναν τη δυνατότητα να πετάξουν και ενεργοποιούνταν με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία, σε συνδυασμό με την ασυνήθιστη εμφάνισή τους, έχει οδηγήσει σε εικασίες για εξωγήινη εμπλοκή.

Δείτε επίσης: Η ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (20η συνέχεια. Ο περίεργος γέρος)

Το χωριό Haikito καλύπτεται πλέον από ένα σύννεφο φόβου και μυστηρίου, με τη φυλή να είναι βαθιά αναστατωμένη από αυτά τα ανεξήγητα γεγονότα. Η ιστορία της υποτιθέμενης απαγωγής της Talia έχει προσθέσει στην ίντριγκα και την ανησυχία μεταξύ των χωρικών, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τη φύση και τις προθέσεις αυτών των πανύψηλων όντων.

Από το pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου