Translate

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τρομακτικό Μήνυμα στο Twitter Προειδοποιεί τι θα Συμβεί τον Απρίλιο (video)

Ένας μυστηριώδες κρυμμένο φωνητικό μήνυμα που αφήνεται στα ακουστικά των κινητών τηλεφώνων του χρηστών Twitter, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Το «μήνυμα της Αποκάλυψης» που ακούγεται από μία τρομακτική ρομποτική φωνή περιλαμβάνει επίσης έναν περίεργο κώδικα που
οι άνθρωποι προσπαθούν να σπάσουν.
Σύμφωνα με άρθρο της express.co.uk, ο φόβος και η παράνοια εξαπλώνεται με την ταχύτητα του φωτός εν μέσω πολλών ισχυρισμών, που συνδέουν την Πτήση 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014, με τους εξωγήινους, τον μόλις πρόσφατα αποθανόντα Stephen Hawking και το τέλος του κόσμου.
Ο κώδικας λέγεται ότι είναι στο φωνητικό αλφάβητο του ΝΑΤΟ και έχει μεταφραστεί ως εξής: «S Danger SOS it is dire for you to evacuate be caution they are not human 042933964230 SOS Danger SOS» το οποίο περίπου σημαίνει:
«SOS είναι τρομερό για εσάς να εκκενώσετε. Προσοχή δεν είναι άνθρωποι.  042933964230. SOS Κίνδυνος SOS«»
Άλλοι έχουν λάβει μια μακροσκελέστερη εκδοχή του μηνύματος:
«Δεν είναι μια δοκιμή,  δεν είναι ένα αστείο. Τα τελευταία χρόνια θέλαμε να στείλουμε ένα αυτόματο φωνητικό μήνυμα σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν και δεν φοβούνται.
Ένα μήνυμα κάθε φορά θα κάνει πολλούς να γνωρίσουν την αλήθεια. Την αλήθεια ότι άλλα βιολογικά όντα περπατούν στην υπέρτατη δημιουργία που στηρίζει τη ζωή (δηλαδή) την Γη.
Αλλά καθώς το χάος έρχεται στον πλανήτη σας, πρέπει να εμφανιστούμε για να αποδείξουμε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να διατηρήσουμε την ειρήνη. Πολλοί δεν συμφωνούν με αυτό που λέμε, γι’ αυτό μπορεί να μας κυνηγήσουν.
Θα κάνουμε τον εαυτό μας γνωστό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθαρίστε τον εναέριο χώρο σας για ασφαλείς συνέπειες».
Το πρώτο άτομο που δημοσίευσε το μικρής έκτασης μήνυμα ήταν ένας χρήστης του Twitter που ονομάζεται Ty. Ήταν στις 13 Μαρτίου και ζητούσε βοήθεια για να την μεταφράσει.
Έλαβε περισσότερα από επτά εκατομμύρια αντιδράσεις και κέρδισε περισσότερους από 40.000 επιπλέον ακόλουθους.
Λίγες μέρες πριν δημοσιεύσει το μήνυμα, τουιτάρισε ότι ένας παράξενος άνθρωπος πέρασε από το σπίτι του στις 3 π.μ. και το φωτογράφησε με φλας. Πιστεύει ότι αυτά τα δύο ανατριχιαστικά γεγονότα συνδέονται.
Πολλοί άλλοι ανέφεραν ότι έλαβαν το ίδιο μήνυμα ή το μεγαλύτερο. Όλο αυτό προκάλεσε αλυσιδωτές αναταραχές πολυποίκιλων θεωριών συνωμοσίας για το ποιό μπορεί να ήταν το περιεχόμενο της προειδοποίησης του μηνύματος.
Κάποιοι που υποτίθεται ότι κατάφεραν και έσπασαν τον κώδικα δήλωσαν ότι αυτός ήρθε με συντεταγμένες που υποδεικνύουν τοποθεσίες της Google στην Αφρική και κοντά στη Μαλαισία. Πολλοί δε, εικάζουν ότι ήρθε κοντά εκεί από όπου η πτήση MH370 της Malaysian Airlines εξαφανίστηκε από το ραντάρ.
Το υπονοούμενο που αιωρείται είναι προφανές και ο χρήστης του Twitter, Gio de Loera, δήλωσε: «Λέτε η πτήση 370 της Μαλαισίας να γνώρισε κάτι μη ανθρώπινο;»
Κάποιοι χρήστες που ισχυρίζονται ότι έσπασαν τον κώδικα στο παράξενο μήνυμα «ανακατεύουν» και τον επιστήμονα Stephen Hawking:
«(Οι εξωγήινοι) Αναλαμβάνουν. Το μήνυμα που λαμβάνετε σχετίζεται καλά με το θάνατο του Stephen Hawking. Δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε (αυτούς που θα αναλάβουν)».
Ακόμα δεν είναι σαφές πως έχουν προκύψει αυτά τα μηνύματα, αν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο, αν «παραφρόνησε» το Twitter, όπως περίπου συνέβη με τα «έξυπνα» ηχεία της Alexa που «γελούσαν» μόνα τους και ανατριχιαστικά οπότε πάγωσαν το αίμα πολλών χρηστών που το άκουσαν.
Ακούστε το γέλιο από έναν χρήστη που το κατέγραψε:


Πάντως, πολλοί υποστηρίζουν ότι οι αριθμητικές ακολουθίες προσδιορίζουν την 18η Απριλίου του τρέχοντος έτους 2018 ως την ημέρα της αναμέτρησης, της Αρπαγής, της «Συγκομιδής», ή της «εξωγήινης εισβολής».
Αν σας έρθει παρόμοιο μήνυμα, έχετε ενημερωθεί.
Δείτε και το σχετικό video:
-->
Voicemail ‘linked to Stephen Hawking, warns of April ‘alien takeover’
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
             
Από το diadrastika
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου