Translate

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Κρατηθείτε: Για το Ισλάμ το ντεκολτέ των γυναικών ισοδυναμεί με...σεξουαλική παρενόχληση του ανδρικού φύλου!

Κάτι που προφανώς θα δικαιολογεί και τις αντίστοιχες...ενέργειες από τους άνδρες στο Ισλάμ.
Πολλά έχουμε ακούσει κατά καιρούς, ιδιαίτερα στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, σχετικά με το ανδρικό και γυναικείο φύλο, αλλά και τους πειρασμούς του σώματος.
Αυτή τη φορά ένας από τους φανατικούς θαυμαστές του Ερντογάν, ο γνωστός στην Τουρκία παρουσιαστής, Μεχμέτ Αρσλάν, εξήγησε στο κοινό του πως το γυναικείο ντεκολτέ ισοδυναμεί με
σεξουαλική παρενόχληση στους άνδρες!

Διαβάστε τι υποστήριξε ο ίδιος στο κανάλι Akit TV:
«Για παράδειγμα το ντεκολτέ είναι μια είδους παρενόχληση και αυτό είναι κάτι που το έχουμε θέσει και παλιότερα. Και όμως, νομικά αλλά και σαν κοινότητα πιστών το αξιολογούμε έτσι; Το αντίθετο, προωθείται το ντεκολτέ. Eάν ένας άνδρας δείξει το σεξουαλικό του όργανο σε μια γυναίκα, αυτό δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση ; Φυσικά και είναι.
Για αυτό μετά οι άνθρωποι δολοφονούν ο ένας τον άλλο. Δολοφονούνται άνθρωποι για λόγους όπως: "Μας κοίταξες στραβά κλπ."
-->
Αν λοιπόν η γυναίκα κάνει το ίδιο, αυτό δεν συνιστά αδίκημα; Είναι αυτό κάτι το αθώο; Μα ποια αθωότητα; Προκαλεί ξεκάθαρα τον άνδρα. Έχει τέτοιο δικαίωμα η γυναίκα ; Εάν η γυναίκα παρενοχλεί σεξουαλικά, τότε θα την ακολουθήσει ο άντρας που κάνει την παρενόχληση. Είναι σίγουρο πως θα την ακολουθήσει».
Από το el.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου