Translate

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Τελικά δεν είχαμε δει ακόμα τίποτα: Αυτό το… μέλλον ανακοίνωσαν σήμερα για όλους μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

«Το πολιτικό σύστημα περνά πλέον σε μία φάση ωριμότητας όπου οι συζητήσεις θα γίνονται στη βάση των προγραμμάτων», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "news247".
Αυτό που υπογράμμισε είναι πως «η Ελλάδα για να βγει από την κρίση -για να κλείσουν οι πληγές των Μνημονίων- χρειάζεται
αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση».
Δηλαδή μέχρι στιγμής τι εφαρμοζόταν; Δεξιά πολιτική ελεύθερης οικονομίας, όπως εφαρμόζει για παράδειγμα ο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, μειώνοντας τους φόρους;
Τι άλλο θα ακούσουμε;
Η αριστερή πολιτική δεν είναι εκείνη που επιβάλλει την υψηλή φορολογία και κλείνει τις επιχειρήσεις;
Ή μας περιμένουν ακόμα πιο ακραίες καταστάσεις, τύπου Βενεζουέλας; Αυτό το μέλλον θέλουν για την Ελλάδα; Ένα αριστερόστροφο Μεσαίωνα;
 Ο κ. Παππάς μίλησε και για το θέμα της αριστερής Συνταγματικής Αναθεώρησης. «Πρέπει να διασφαλίζει ισορροπίες στη λειτουργία του πολιτεύματος» είπε και πρόσθεσε ότι «θα μπορούσαμε να συνομολογήσουμε κάποια από τα σημεία της πρότασης του Κινήματος Αλλαγής».
Αυτό που συμβαίνει μάλλον είναι τα προεόρτια μιας νέας αριστερής κίνησης που ενδεχόμενα ευδοκιμήσει, μετά από συνεννόηση ΣΥΡΙΖΑ-Κινήματος Αλλαγής.
Σε αυτή την κατεύθυνση, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», δήλωσε:
«Η ΝΔ παραμένει βαθιά συντηρητική δύναμη, δέσμια πρακτικών τής παραδοσιακής δεξιάς. Το έχει αποδείξει και πρόσφατα ουκ ολίγες φορές, όπως με το Μακεδονικό και με την ανοχή ρατσιστικού λόγου. (…)
Για αυτό η ΝΔ είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος και όχι προνομιακός μας εταίρος. Για το Κίνημα Αλλαγής απαραίτητος εταίρος είναι μόνο οι προοδευτικές τομές που έχει ανάγκη ο τόπος».
-->
Ποιες είναι λοιπόν οι... «προοδευτικές δυνάμεις», με τις οποίες θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής;
Ξαναδιαβάστε τις δηλώσεις του Νίκου Παππά!
Από το el.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου