Translate

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Δεν ειναι αυτος ο πραγματικος εχθρος σου …

Και σιγουρα δεν ειναι ο Τουρκος , σιγουρα δεν ειναι ο πολεμος , σιγουρα δεν ειναι η κριση … Και αν το δεις και πιο απλα χωρις συνομωσιολογια ..ο τουρκος πολιτης πατερας τριων παιδιων χεστηκε να τα βαλει μαζι σου .. εχει τα ιδια ακριβως πραγματα να χασει .. Αυτοι που “πληρωνουν” τους αρχηγους καθε δυναμης για να ακολουθουν συγκεκριμενο σχεδιο ειναι οι εχθροι .. !
Ειναι ανοητο εσυ που εισαι ο “αριθμος” που θα τα χασει ολα να
μισεις τον λαθος στοχο.. Δεν σου λεω να μην αμυνθεις αν υπαρχει αναγκη … ειναι καθηκον και εντολη να πολεμησεις για τον τοπο σου απεναντι σε καθε εχθρο… σου λεω να πολεμησεις τον εχθρο που τοσα χρονια ειναι εδω …και να μην περιμενεις τις πρωτες σφαιρες ωστε να νομιζεις οτι ξεκινησε ο πολεμος !

Ολα αυτα καποια στιγμη αργα η γρηγορα θα τελειωσουν αλλα ο πραγματικος εχθρος θα ειναι ακομα εδω !!
Για αυτο σε καθε πραξη σε καθε καλεσμα μην λετε το ανοητο …δεν προλαβαινουμε … γιατι εχετε χασει απολυτα την στοχευση και την αληθεια !
Σου στερησαν με τεχνασματα του νου το δικαιωμα να τραφεις μονος σου , σου στερησαν το δικαιωμα στο νερο …και εσυ νοιωθεις το κινδυνο μονο αν ακουσεις για σφαιρες ..!

Ολα οσα θα ερθουν θα διαρκεσουν ακομα και αν τελειωσουν ..και θα διαρκουν γενιες αν εμεις δεν τα σταματησουμε ΤΩΡΑ!
Ποτε λοιπον δεν ειναι αργα να το αλλαξεις … ποτε δεν θα ειναι αργα για να ξεκινησεις να διεκδικεις τα αληθινα δικαιωματα ζωης …ποτε δεν θα ειναι αργα να δεις τον πραγματικο εχθρο και τις πραγματικες παγιδες του ..!
Από το katohika
-->
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου