Translate

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Mε ένα ταγκό ο Ταγίπ θα κάνει τις φιγούρες της ζωής του..

Tώρα που δήθεν ξεφεύγει  και απειλεί… τώρα που όλως τυχαίως έχουμε πρόβλημα στον τομέα της Κύπρου…. Οπου και άλλες χώρες έχουν συμφέροντα εκεί… είναι λίγο παράξενο  ο Ερντογάν  να θέλει να τα βάλει με όλο τον κόσμο!
Ίσως να την είδε ο Mr Forte της περιοχής… η να του είπαν να το παίξει έτσι…!
Παγκόσμια σκακιέρα είναι αυτή και ποτέ δεν ξέρεις ποιος κούνησε τον
τρελό αξιωματικό!
Όλα αυτά λοιπόν τα παραπάνω για να έχουμε μία πιο ανοιχτή εικόνα του τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή!

Μία κίνηση στο τώρα μπορεί να είναι μία κίνηση σε μία παρτίδα σκάκι που θα τελειώσει σε 60 χρόνια από σήμερα… Άρα εγώ και εσύ δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το τι ακριβώς σημαίνουν αυτές οι κινήσεις!
Από την άλλη στο τώρα, που θεωρητικά κινδυνεύει η χώρα να εμπλακεί σε ένα πολεμικό επεισόδιο θα πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν και οι δυνάμεις της Ελλάδας που βρίσκονται σε άλλα επίπεδα…
Δυνάμεις που από ότι φαίνεται οι γραμμικοι ηγέτες και παίκτες του σκακιού σε αυτό τον κόσμο δεν έχουν προλάβει να ανακαλύψουν… Ή δεν θέλουν να πιστέψουν!

Νομίζω λοιπόν ότι εάν η σκακιέρα έχει να κάνει με πραγματικό κίνδυνο του τώρα και όχι με λόγια μεγάλα η με εντυπώσεις για να γράφονται στα κιτάπια της ιστορίας.. τότε  υπάρχουν πολύ μεγάλες περιπτώσεις… Όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή τη σκακιέρα… κρυφοι και φανεροι…. να δουν αυτές τις δυνάμεις της Ελλάδας  να ενεργοποιούνται!
Αμα Δηλαδή ο Ερντογάν  χορέψει κάνα τάνγκο γερό αυτή τη στιγμή μέσα στη χώρα του  θα του πέσουν τα  φτερακια  και οι κρυφοι του σύμμαχοι και σύμβουλοι του ίσως να ξανασκεφτούν με ποιον τρόπο ακριβώς θέλουν να περάσουν μέσα στο Ελληνικο πεδίο…Ή ακόμα να συμβεί σε κάποιον από τους βασικούς συμμάχους του Έτσι για να τον ζητήσει σαν ντάμα παρτενέρ στο χορό!
-->
Θα παρατηρήσουμε Λοιπόν την εξέλιξη και αυτού του σεναρίου…  στοχεύοντας το νερό!

Stranger…
Από το katohika
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου