Translate

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Έξαρση του συνδρόμου απομυελίνωσης μετά από έκθεση σε ασύρματο μόντεμ με δημόσιο hotspot

Τον Αύγουστο του 2003, η 48χρονη JS του Κολοράντο, γυμνάστρια και αθλητική διατροφολόγος, κόλλησε τον νευροβιοτικό ιό του Δυτικού Νείλου, ο οποίος την άφησε με αναπηρίες λόγω της νωτιαίας αξονικής βλάβης
Τον Αύγουστο του 2014, εμφάνισε ξαφνικά ίδια συμπτώματα όπως με την οξεία λοίμωξη από το Δυτικό Νείλο πριν από 11 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων εστιακών επιληπτικών κρίσεων, αταξίας, ίλιγγο και
πονοκεφάλους.
Το αίμα της έμοιαζε κανονικό, επομένως δεν υπήρχε προφανής μόλυνση. Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν ότι όταν έφευγε από το διαμέρισμά της για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, τα συμπτώματα σταματούσαν. Ανακάλυψε ότι ένας νέος τύπος ασύρματου μόντεμ, ο οποίος επιτρέπει τόσο την προσωπική χρήση όσο και τη λειτουργία του ως δημόσιο σημείο πρόσβασης σχεδιασμένο να φθάνει τα 100 μ. είχε εγκατασταθεί στο διαμέρισμα κάτω από το δικό της.
Ο γείτονάς της αντικατέστησε το μόντεμ με ένα δρομολογητή χωρίς το χαρακτηριστικό hotspot. Μετά από αυτό, οι επιληπτικές κρίσεις σταμάτησαν αμέσως, και τα άλλα συμπτώματα έσβησαν σταδιακά, μετά από λίγο ένιωθε ωραία και ξανά μπορούσε να κοιμηθεί καλά.
Αργότερα, όταν εγκαταστάθηκε ένα άλλο ενεργό hotspot σε ένα γειτονικό επίπεδο, η JS για ακόμα μια φορά παρατήρησε συμπτώματα. Έχει προταθεί πρόσφατα μια πιθανή συσχέτιση μεταξύ της ηλεκτροευαισθησίας, της ακεραιότητας της μυελίνης και της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνότητας χαμηλής έντασης (RF-EMF) που είναι τυπικά στον σύγχρονο κόσμο.
-->
Δεδομένου ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου επιτίθεται τόσο στα νευρικά κύτταρα όσο και στα νευρογλοιακά κύτταρα, μία εξήγηση για τα παραπάνω φαινόμενα είναι ότι η αρχική επίθεση του ιού και το RF-EMF του ασύρματου μόντεμ επηρεάζουν το νευρικό σύστημα μέσω των ίδιων ή παρόμοιων οδών και ίσως και μέσω των ολιγοδενδροκυττάρων.
ιατρική πηγή
Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν…
nea.allnewz.gr
Από το thesecretrealtruth
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου