Translate

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Αυτά έφεραν τα capital controls και οι φόροι: Η υπόθεση που προκαλεί πανελλήνιο ΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Σε λίγο καιρό η Ελλάδα δεν διαφέρει σε πολλά από τις κατεστραμμένες οικονομικά και κοινωνικά χώρες της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής.
Η  Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», την περασμένη Κυριακή, με τίτλο «Εμπόριο φρίκης με νεφρούς», διέταξε προκαταρκτική εξέταση!
Όπως αναφέρεται, το τελευταίο χρονικό διάστημα Βολιώτες βομβαρδίζονται με
μηνύματα μέσω του διαδικτύου από άτομα που εμφανίζονται ως γιατροί με έδρα το εξωτερικό, που τους παρακινούν να πουλήσουν τα νεφρά τους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατονομάζουν ως αιτία τα capital controls και την κακή οικονομική κατάσταση λόγω της πολιτικής μαζικών φόρων που εφαρμόζεται.
Σίγουρα, πολλοί θα είναι οι συμπολίτες μας που θα σκεφτούν την εν λόγω… «προοπτική».
Αναλυτικά το mail που στάλθηκε ανέφερε τα εξής, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα:
«Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; Aν αναζητάτε την ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας για χρήματα λόγω capital controls και οικονομικών προβλημάτων, και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας, ακόμη και σήμερα, και θα σας προσφέρουμε καλή προσφορά για το νεφρό σας. Ο γιατρός Ντ…. είναι Νεφρολόγος. Ειδικεύεται στη χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με έναν αντίστοιχο δότη. Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τη Νιγηρία, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία. Αν είστε ενδιαφερόμενοι να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».

Να επισημανθεί ότι το μήνυμα παρέπεμπε σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλεφωνικό αριθμό Whatsapp.
Πλέον, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου θα διερευνήσει την υπόθεση. Θα λάβει καταθέσεις από κάθε αρμόδιο. Η δικογραφία της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στην συνέχεια στην Εισαγγελία Βόλου για τις περαιτέρω ενέργειες.
Περαιτέρω σχόλια από εμάς περισσεύουν!
Από το el.gr
-->
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου