Translate

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Βερολίνο: Ουρές για την απόκτηση των «μαγικών» παπουτσιών με κάρτα απεριορίστων διαδρομών για το μετρό

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες – κάποιοι ακόμη και από το Σαββατοκύριακο – έξω από κατάστημα του Βερολίνου προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα μόλις 500 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια της Adidas, τα οποία συνοδεύονται από κάρτα απεριόριστων διαδρομών για μέσα μεταφοράς της πόλης, με ισχύ για όλο το 2018.
Τα παπούτσια, τα οποία φέρουν στοιχεία της ταπετσαρίας των
καθισμάτων του μετρό, πωλούνται έναντι 180 ευρώ και έχουν πάνω τους και το εισιτήριο, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 760 ευρώ.
Το κατάστημα είχε ξεκινήσει την κατάρτιση λίστας ενδιαφερομένων ήδη από την Παρασκευή το βράδυ, με πολλούς ενδιαφερόμενους να φτάνουν ακόμη και από άλλες πόλεις και να διανυκτερεύουν σε υπνόσακους στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο ζευγάρι. Ανά τακτά διαστήματα, ο υπεύθυνος του καταστήματος καταμετρούσε τα άτομα και όσοι απουσίαζαν διαγράφονταν από τη λίστα.
-->
Η κάρτα, η οποία είναι ραμμένη στην γλώσσα του παπουτσιού, ισχύει για το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία και τα φέρι του Βερολίνου, υπό την προϋπόθεση ότι ο επιβάτης φοράει τα παπούτσια την ώρα της επιβίβασης.
Πηγή: zougla.gr
Από το diakonima
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου