Translate

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Το CNN προωθεί το παιδικό βιβλίο που απεικονίζει τον Αγιο Βασίλη ως ομοφυλόφιλο μαύρο άνδρα

Ο συγγραφέας Daniel Kibblesmith φέρεται να ειχε την ιδέα για το βιβλίο ενος αγιου βασιλη μαυρου, αλλα οταν αυτός και η σύζυγός του συζητούσαν για το πώς θα πουν στα παιδιά τους ότι ο Άγιος είναι μαύρος – ενω οι ιδιοι δεν ειναι μαυροι τους ηρθε η ιδεα μιας και ο παραδοσιακος αγιος ειναι λευκός να πουν στα παιδιά ότι αυτος είναι ο “σύζυγος του Άγιου Βασίλη”.
Η ιδέα οδήγησε σε αυτό το βιβλίο, το οποίο σχεδιάστηκε για να
αναστατώσει σκόπιμα τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι υπάρχει ένας πόλεμος για τα Χριστούγεννα.




CNN promotes a children's book that portrays Santa Claus as a gay man, calls it a "new twist."
 “Σε αυτό το πνευματικό και γλυκό εικονογραφημένο παραμύθι των Χριστουγέννων, με χιούμορ συγγραφέας Daniel Kibblesmith μας εισάγει στον κ. Και τον κ. Claus και μας δίνει μια ματιά στη ζωή τους μαζί. Βλέπουμε τις θεσεις που κάθονται δίπλα στη φωτιά στο σπίτι τους στο βόρειο πόλο, παραμονές στην παραλία, έχοντας μια περιστασιακή διαφωνία, γιορτάζοντας την ημέρα του γάμου τους και παρηγορίζοντας ο ένας τον άλλον όταν κάποιοι λαϊκοί άνθρωποι στην τηλεόραση θυμίζουν έντονα την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής του Σάντα ” αυτο ειναι ηπεριγραφή στην Amazon για οποιον θελει να αγορασει το βιβλιο.
Η περιγραφή συνεχίζει να λέει ότι «στις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, ο σύζυγος του Άγιου Βασίλη βοηθάει με όλες τις εργασίες πριν από τα Χριστούγεννα, από τους καταλόγους διπλού ελέγχου, μεχρι να ταιζει τους τάρανδους (φυσιολογικούς κόκκους χωρίς γλουτένη, φυσικά) και τα ξωτικά του εργαστηρίου.
-->
Το βιβλίο εκδίδεται από τον συνηθισμένο εκδότη Harpercollins και έχει λάβει μεγάλο έπαινο από τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης.
“Μια πραγματικά γλυκιά ιστορία που απεικονίζει έναν ήχηρο, χαρούμενο γάμο”, ανέφερε η News News.
Από το katohika
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου