Translate

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ώστε οι γυναίκες της Φινλανδίας είναι απόγονοι των Αμαζόνων;

Παλιοί ερευνητές λένε πως οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι συγγραφείς δεν μας λένε τίποτε περί της χώρας του Βορρά, της Φινλανδίας. Και μόνον οι πρώτοι ιστορικοί Γερμανοί συγγραφείς του μεσαίωνα, ομιλούν περί της χώρας αυτής η οποία κατοικείτο από Αμαζόνες! Κι όχι μόνον!.. Προχωρούν περισσότερο!.. Για να διεκδικούν –λένε- τόσα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα μέσα στο Φινλανδικό Κοινοβούλιο, αυτό και μόνο αποδεικνύει του
λόγου το αληθές: Ότι οι γυναίκες της Φινλανδίας είναι απόγονοι των Αμαζόνων!!
ΠΟΛΛΑ και διάφορα γράφονται για την Φινλανδία. Ότι από την όγδοη χιλιετία π.Χ. η χώρα κατοικούνταν, σύμφωνα με τις σχετικές αρχαιολογικές ενδείξεις. Από τους πρώτους κατοίκους της Φινλανδίας ήταν οι Λάπωνες ή κάποιος συγγενής τους φιννοουγγρικής προέλευσης λαός που ήταν εγκαταστημένος στην περιοχή κατά την τρίτη χιλιετία π.Χ. Από τα μέσα της δεύτερης χιλιετίας π.Χ. αναπτύχθηκε ο λεγόμενος «πολιτισμός Κιουκάινεν», του οποίου η ακμή φτάνει έως το 13ο αι. π.Χ. Στο τέλος του 1ου αι. μ.Χ. τη χώρα κατέλαβαν οι Φίννοι, οι οποίοι προέρχονταν από την Εσθονία, και δημιούργησαν μία πρωτόγονη οικονομία βασισμένη στο κυνήγι των γουνοφόρων ζώων. Από τα τέλη του 8ου αιώνα και έως το 1100 η σημερινή Φινλανδία χρησιμοποιείται από τους Βίκινγκς, οι οποίοι αποικίζουν σποραδικά τμήματά της.

Οι γυναίκες της Φιλανδίας είναι απόγονοι των Αμαζόνων;

Παλιοί ερευνητές λένε πως οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι συγγραφείς δεν μας λένε τίποτε περί της χώρας του Βορρά, της Φινλανδίας. Και μόνον οι πρώτοι ιστορικοί Γερμανοί συγγραφείς του μεσαίωνα, ομιλούν περί της χώρας αυτής η οποία κατοικείτο από Αμαζόνες! Κι όχι μόνον!.. Προχωρούν περισσότερο!.. Για να διεκδικούν –λένε- τόσα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα μέσα στο Φινλανδικό Κοινοβούλιο, αυτό και μόνο αποδεικνύει του λόγου το αληθές: Ότι οι γυναίκες της Φινλανδίας είναι απόγονοι των Αμαζόνων!!
Ας διαβάσουμε, λοιπόν, ένα παλιό και λησμονημένο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Κυριών» ( Έτος 21ον, Αρ. 922, Αθήναι 24 Ιουνίου 1907), η οποία αναφέρεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες της Φινλανδίας ήσαν απόγονοι των Αμαζόνων (!!):
-->
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, Έτος 21ον, Αρ. 922, Αθήναι 24 Ιουνίου 1907
Από το sakketosaggelos
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου