Translate

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ας τους σταματήσει κάποιος: Η θολοκουλτούρα καλεί τους πάντες να στραφούν στον σατανισμό και αποκαλεί τον Χριστό "ένα ψέμα"!

Του Άρη Δημόπουλου

Έχουν πάρει δρόμο όλοι οι αρνητές και ορκισμένοι εχθροί του Ιησού Χριστού, αφού πλέον εκμεταλλευόμενοι την αναισθησία της μάζας, δεν διστάζουν όχι μόνο να βρίζουν και να βλασφημούν αλλά και να προβαίνουν σε μαζικά καλέσματα υπέρ του...σατανισμού.

Ο παγκόσμιας εμβέλειας ράπερ Jay-Z (Shawn Corey Carter, το πραγματικό του όνομα) , έχοντας ήδη κάνει μεγάλο όνομα τα τελευταία χρόνια μέσα από
διάφορες επιτυχίες του, αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο και συνάμα την πλευρά που ο ίδιος έχει διαλέξει, με το να βγαίνει δημόσια και να αποκαλεί ένα "μεγάλο αυθεντικό ψέμα" τον Ιησού Χριστό!

Και δεν τελειώνει εκεί.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του από τις ΗΠΑ, ο πασίγνωστος ράπερ, ιδιαίτερα αγαπητός σε άτομα νεαρής ηλικίας, διεμήνυσε πως ο σατανισμός είναι στην πραγματικότητα αρκετά....παρεξηγημένος, πράγμα που οφείλεται σε κάποιους φανατικούς και "ψυχικά διαταραγμένους" Χριστιανούς!

Πατώντας πάνω στις ατέλειες της χριστιανικής θρησκείας που ορίστηκε από τους ανθρώπους, ο Jay-Z σημειώνει:

"Ο Ιησούς Χριστός είναι μία αυθεντική μεγάλη ψεύτικη είδηση (fake news). Στην πραγματικότητα ο Ιησούς δεν περπάτησε ποτέ τη γη και η ιδέα του Ιησού είναι απλώς ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν οι έξυπνοι άνθρωποι για να ελέγχουν τους χαζούς ανθρώπους".
Το κρεσέντο παρανοιας από την θολοκουλτούρα δεν τελείωσε, όχι τουλάχιστον πριν ο πασίγνωστος ράπερ και μουσικός παραγωγός προτρέψει τους πάντες να....στραφούν στο "φως" του σατανισμού:

"Υπάρχει πραγματική πνευματικότητα και καθοδήγηση στην Εκκλησία του Σατανά που απλά δεν την φτάνει ποτέ ο Χριστιανισμός, επειδή ο Χριστιανισμός είναι μια ψεύτικη θρησκεία, που χτίστηκε από ηλίθιους. Πόσοι Χριστιανοί εδώ έχουν προσευχηθεί στον Θεό εδώ και χρόνια και δεν έχουν πάρει τίποτα πίσω, μόνο σιωπή και κενό; Να είμαστε ειλικρινείς.".
Να σημειώσουμε εδώ πως οι τελευταίες φράσεις του Jay-Z είναι ένα επιχείρημα στο οποίο πολλοί πολέμιοι του Ιησού Χριστού χρησιμοποιούν, ρίχνοντας μάλιστα στην παγίδα και πολλούς ανυποψίαστους Χριστιανούς. Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το σημείο, οι εκπρόσωποι της χριστιανικής θρησκείας έχουν προβεί σε ένα τεράστιο σφάλμα, το οποίο ξεκίνησε ήδη από την απαρχή της "θρησκείας του Χριστού", που μόνο Χριστό δεν έχει μέσα της.

Πάντως ο Jay-Z δεν είναι η πρώτη φορά που σε δημόσιες τοποθετήσεις του έχει περάσει τα...δικά του αντίχριστα μηνύματα, αποδεικνύοντας γιατί βρίσκεται εκεί που βρίσκεται σήμερα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:
Από το el.gr
-->
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου