Translate

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η Γενετική Παρέμβαση μπορεί να είναι «Χειρότερη από μία πυρηνική βόμβα»

Από τις 14 έως τις 22 Οκτωβρίου του 2017 πραγματοποιήθηκε στην πόλη Σότσι της Ρωσίας το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών. Πρόκειται για μια διεθνή εκδήλωση που διοργανώνεται από το 1947 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών – μια αναγνωρισμένη διεθνή μη
κυβερνητική οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών – από κοινού με τη Διεθνή Ένωση Φοιτητών.
Το φετινό φεστιβάλ είχε ως σύνθημα: «»Για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη, αγωνιζόμαστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Εκτιμώντας το παρελθόν μας, χτίζουμε το μέλλον!»»
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, απευθυνόμενος σε συμμετέχοντες του φεστιβάλ, προειδοποίησε για τις σοβαρές συνέπειες  του Τρανσουμανισμού.
«Ο άνθρωπος είναι πλέον ικανός να παρέμβει στον γενετικό κώδικα που δημιούργησε η φύση, ή – όπως το θέτουν οι θρησκευόμενοι άνθρωποι,  ο Θεός.
«Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες μίας τέτοιας παρέμβασης;
«Κάποιος μπορεί να φανταστεί ότι οι άνθρωποι θα ήταν ικανοί να δημιουργήσουν ανθρώπινα όντα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ένα άτομο που θα μπορούσε να είναι ένας ευφυής μαθηματικός, ένας λαμπρός μουσικός αλλά και ένας στρατιώτης – ένα ανθρώπινο ον  ικανό να πολεμήσει  χωρίς συμπόνια, χωρίς ενοχές ή  ακόμα και πόνο.
«Βλέπετε, η ανθρωπότητα μπορεί να εισέλθει – και πιθανότατα θα εισέλθει στο εγγύς μέλλον, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο ανάπτυξης και ύπαρξης,  μία περίοδο που απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα.
«Αυτό που μόλις περιέγραψα, μπορεί να είναι χειρότερο από μια πυρηνική βόμβα.
-->
«Κάθε φορά που πράττουμε κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα δεοντολογικά και ηθικά θεμέλια που βρίσκονται πίσω από τις πράξεις μας.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου