Translate

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τι άλλο θα δούμε! Η γιατρός που ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΥΛΟ σε ΠΑΙΔΙΑ…

Η Helen Webberley είναι η μόνη, ιδιωτική γιατρός της Μεγάλης Βρετανία που βοηθάει παιδιά να αλλάξουν φύλο.
Ναι, καλά διαβάσετε. Παιδιά ηλικία 12-18 ετών, που νιώθουν ότι δεν ανήκουν στο σώμα που γεννήθηκαν, απευθύνονται στην ιατρό- με την άδεια και παρότρυνση των γονέων τους βέβαια-ώστε να τα βοηθήσει να «μεταπηδήσουν» στο αντίθετο φύλο.
Παρέχοντας ορμόνες, η διαδικασία της
εφηβείας ενός παιδιού σταματάει και αρχίζει μια άλλη διαδικασία, η μεταμόρφωση του παιδιού στο άλλο φύλο, που μπορεί α διαρκέσει από λίγους μήνες, μέχρι κάποια χρόνια.
Σε συνέντευξη της στους The Times, η Webberley αναφέρει ότι από τους 850 τρανσέξουαλ που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία από εκείνη, περίπου οι πενήντα είναι κάτω των 16.
Όπως ήταν φυσικό, το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ζει τη ζωή που επιθυμεί, όπως την επιθυμεί, ωστόσο, το να υποβάλλεται ένα παιδί στη διαδικασία αλλαγής φύλου στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών, είναι κάτι παραπάνω από ακραίο. 
-->
Η Webberley ήδη βρίσκεται υπό εποπτεία για τις υποθέσεις που αφορούν 12χρονα παιδιά αλλά και γιατί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ορμόνες που προωθεί μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη μελλοντική γονιμότητα.
Από το voicenews
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου