Translate

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Απαντήσεις σε σημερινή ψεύτικη είδηση απάτης για ότι δήθεν "ανακάλυψαν" ένα ψευτοκρανίο πιθηκοειδούς ενός ψευτοπρογόνου των δαρβινιστών ψευτοεξελικτικών απατεώνων, καθώς και τις μεγαλοαπάτες τους.

Η είδηση από το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Φυσικά να αναφέρω ότι αυτό το πράγμα δεν αποτελεί καμία ένδειξη και καμία απολύτως απόδειξη ότι πρόκειται δήθεν για κοινός πρόγονος ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με του ανθρώπου.

Αποδείξεις ότι πρόκειται για προϊόν απάτης.

1) Ψέμα. Ότι δήθεν το ανακάλυψαν τώρα, ενώ είχε "ανακαλυφθεί" από το 2014 και επίσης από τότε μέχρι σήμερα αυτό το προϊόν απάτης δεν αποτελεί καθόλου τεκμήριο απόδειξης περί δήθεν
σχέσης ανθρώπου με πιθήκου (γιατί άραγε;;! Ο νοών νοείτο!) εκτός από την αρρωστημένη φαντασία όπως το φανταστήκανε και το δημιουργήσανε από ορισμένους απατεώνες αρθρογράφους δαρβινιστών ψευτοεξελικτικών;;!

2) Ψέμα. Γράφουν: "Τα σχετικά απολιθώματα είναι σπανιότατα και συνίστανται σε μεμονωμένα δόντια και τμήματα γνάθου" που θεωρούνται ως δήθεν οι ΜΟΝΕΣ ψεύτικες πλαστές "αποδείξεις" τους από τους δαρβινιστές ψευτοεξελικτικούς και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μπορούν να θεωρηθούν εξελικτισμός και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται ΜΟΝΟ για δόντια και όχι απλά "τμήματα γνάθου" όπως ψευδώς τα ονομάσανε αλλά μικρά κομματάκια γνάθου που δεν προσδιορίζουν τίποτα απολύτως!

3) Ψέμα. Γράφουν: "Οι ερευνητές ανέλυσαν εξονυχιστικά το κρανίο, που έχει μέγεθος λεμονιού"! Κανένα κρανίο γεννημένου ανθρώπου ΠΟΤΕ δεν είχε τέτοιο σχήμα λεμονιού και όσο και αν θέλουν να το ταυτίζουν οι απατεώνες πλανεμένοι με ανθρώπινο κρανίο, ουδέποτε είχε και ούτε έχει απολύτως καμία σχέση με άνθρωπο! Πόσο πολύ περισσότερο ένα πολύ μικρό κρανίο σε πολύ μικρό μέγεθος λεμονιού!!! Πρόκειται ή για ένα μικρό πιθηκοειδές σαν τα μικρά μαϊμουδάκια ή για κάποιο άλλο ζώο χωρίς αποδεδειγμένα να έχει την παραμικρή σχέση με τον άνθρωπο, αυτό το "ευφάνταστο" προϊόν όπως το φτιάξανε και δημιουργήσανε!

4) Ψέμα! Ακόμα και οι ίδιοι ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ μετά στο τέλος στο άρθρο ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με άνθρωπο "...με τη βοήθεια των τρισδιάστατων ακτίνων-Χ του συγχρότρου της Γκρενόμπλ και συμπέραναν ότι ανήκε σε ένα πιθηκοειδές πλάσμα ηλικίας μόνο 16 μηνών, το οποίο αποτελεί ένα άγνωστο έως τώρα είδος" !
Είδατε τι γράφει!
α) "ότι άνηκε σε ένα πιθηκοειδές πλάσμα", (και όχι άνθρωπο) και
β) "το οποίο αποτελεί ένα άγνωστο έως τώρα είδος. " Το οποίο αυτό είδος-ζώο καμία σχέση δεν έχει και ούτε είχε με άνθρωπο όπως ψευδώς φαντάζονται ορισμένοι διεστραμμένοι και πλανεμένοι ψευτοεξελικτικοί!
Αυτά είχαν ανακοινώσει αυτοί που το ανακαλύψανε, το εξετάσανε και το ερευνήσανε, αλλά οι διεστραμμένοι και διεφθαρμένοι δαρβινιστές-ψευτοεξελικτικοί αλλάξανε με πονηρό τρόπο επίτηδες τα λόγια, τις έρευνες και τα αποτελέσματα τους και φτιάξανε με σαθρά άρθρα αυτή την διεστραμμένη πλάνη που βλέπετε!

5) Ψέμα. "Οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον Ιζάϊα Νένγκο του Ινστιτούτου της Λεκάνης Τουρκάνα του Πανεπιστημίου Στόνι Μπρουκ των ΗΠΑ,..." εεε βέβαια τα τρελά κονδύλια προέρχονται από τους σιωνιστές των ΗΠΑ και στέλνουν τα εγκάθετα τσιράκια τους από τις ΗΠΑ για να πιστοποιήσουν ΜΟΝΟ τις πλάνες και τις απάτες των σιωνιστών και του Τζόρτζ Σόρος και άλλων απατεώνων που τα χρηματοδοτούν όλα αυτά!

Και δείτε τι λένε και πως διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα εις βάρος μας!

Γράφουν: "...εκτιμούν ότι ο Νιανζαπίθηκος «Αλέσι» ανήκε σε μια ομάδα πρωτευόντων που ζούσαν στην Αφρική..." Τι γράφουν; "εκτιμούν"; δηλαδή δεν πρόκειται για καμία απόδειξη απλά για δήθεν προσωπική "εκτίμηση" (όποιος θέλει ας ψάξει τον ορισμό της λέξης "εκτίμηση" για να καταλάβει καλύτερα) και όχι για αλήθεια!

6) Ψέμα. Γράφουν "...και από τους οποίους πιθανώς προήλθε ο κοινός πρόγονος..."! Τι γράφουν; "πιθανώς";! Δηλαδή δεν είναι καθόλου σίγουροι και ούτε πρόκειται για απόδειξη και καθόλου αλήθεια για κοινό πρόγονο! και μιλάνε για κάποια "πιθανότητα" και "φαντασία" τους!

Να χαίρεστε τους εαυτούς σας απατεώνες πλανεμένοι δαρβινιστές ψευτοεξελικτικοί που τα δημιουργείτε και πλανάτε και κοροϊδεύετε τον κόσμο με τις μεγαλοαπάτες σας.

7) Ψέμα τους. Όσο για την αποδεδειγμένη απάτη στο τελευταίο κομμάτι που με πονηρό τρόπο θέλει να παρουσιάσει ως δήθεν επιχείρημα "Το αρχαιότερο καλοδιατηρημένο απολίθωμα κρανίου που είχε βρεθεί έως τώρα, είναι ηλικίας περίπου επτά εκατ. ετών και ανήκει στο Σαχελάνθρωπο του Τσαντ" θα απαντήσει για την απάτη αυτή, η δικιά τους εφημερίδα "ριζοσπάστης"! Τι γράφει για την απάτη του κρανίου του ψευτο"Σαχ(ε)λάνθρωπου του Τσαντ";;!

Δείτε: "...Δυστυχώς, για το παλαιότερο από τα νέα ευρήματα, τον Σαχελάνθρωπο του Τσάντ, ηλικίας 7 εκατ. ετών, που ανακάλυψε ο Μ. Μπρουνέ, δεν έχουν βρεθεί άλλα οστά, πέρα από τα θραύσματα του κρανίου. Έτσι είναι αδύνατο, προς το παρόν, να εδραιωθεί έστω και αυτό το θεμελιώδες ανθρώπινο χαρακτηριστικό."!!!" Δηλαδή βρήκανε τα μικρά κομματάκια από κρανίο τα ενώσανε οι πονηροί ΟΠΩΣ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΝΕ ΦΤΙΑΓΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΗΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ !!
-->
Και φυσικά είχαν την ειλικρίνεια από την εφημερίδα "Ριζοσπάστη" να γράψουν "ότι ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ... να εδραιωθεί ΕΣΤΩ και αυτό το μοναδικό θεμελιώδες ανθρώπινο χαρακτηριστικό (και που καθόλου δεν υπάρχει παρά μόνο στην νοσηρά και αρρωστημένη και διεστραμμένη φαντασιοπληξία των απατεώνων που φτιάχνουν και πουλάνε αυτές τις πλανεμένες απάτες!!!)"
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου