Translate

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Επίθεση του Β.Πούτιν στο Βατικανό και στον Πάπα

"Δεν είναι άνθρωπος του Θεού. Προωθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Έχει ενστερνιστεί μια ακροαριστερή επικίνδυνη ιδεολογία"

σχόλιο Γ.Θ : Περιμένοντας το Κρεμλίνο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, θα παρατηρήσετε ότι τα γραφόμενα παρακάτω αναφέρουν τα αυτονόητα, που όλοι οι Ορθόδοξοι (όπως και ο Πούτιν) γνωρίζουν καλά...

Ο Πρόεδρος Πούτιν επιτέθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο λόγω
της προώθησης του τελευταίου προς μιας πολιτικής ιδεολογίας αντί της λειτουργίας της Παπικής "εκκλησίας" και προειδοποίησε ότι ο ηγέτης της Καθολικής "εκκλησίας" «δεν είναι άνθρωπος του Θεού».
"Ο Πάπας Φραγκίσκος χρησιμοποιεί το βήμα του για να πιέσει προς μία επικίνδυνη άκρως αριστερή πολιτική ιδεολογία για τους ευάλωτους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται λόγω της θέσης του", δήλωσε ο Πούτιν.
"Αν κοιτάξετε τι λέει αυτός (ο Πάπας) είναι σαφές ότι δεν είναι άνθρωπος του Θεού. Τουλάχιστον δεν είναι ο Χριστιανικός Θεός. Όχι ο Θεός της Βίβλου ", δήλωσε ο Πούτιν στο ναυτικό καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στην Κροστάνδη.
"Ονειρεύεται μια παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα καταστολής.
Όπως έχουμε δει πριν στα κομμουνιστικά κράτη, αυτό το σύστημα δεν είναι συμβατό με τον Χριστιανισμό".

Πούτιν -Πατριάρχης Κύριλλος
Ο Πρόεδρος Πούτιν περιηγείται στον ναυτικό καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου με τον Πατριάρχη Κύριλλο.

Ο Πάπας έχει γίνει όλο και πιο ασταθής φέτος, προωθώντας την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα και τα άκρα αριστερά σημεία μιλώντας στις μάζες. Νωρίτερα φέτος, κάλεσε μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα και οικονομική αρχή, και πιο πρόσφατα δήλωσε ότι «οι Αμερικανοί πρέπει να κυβερνούνται από μια παγκόσμια κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν για δικό τους καλό».
Η ιδέα του Πάπα Φράνσις ότι οι Αμερικανοί θα ήταν καλύτεροι κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση δεν σταματά εκεί. Ο ριζοσπαστικός αριστερός ποντίφικας επισήμανε επίσης ότι η Ευρώπη πρέπει να γίνει μια χώρα κάτω από μια κυβέρνηση.
Επίσης, επισήμανε το πολιτικό μοντέλο του ενός παιδιού (όπως στην Κίνα) για τα δυτικά έθνη και μιλάει σε μια εκκλησία της Ρώμης ότι η προσωπική σχέση με τον Ιησού είναι «επικίνδυνη και επιβλαβής».

Ο Πούτιν ως Ορθόδοξος δεν θεωρεί φυσικά τον Πάπα Φραγκίσκο ως πνευματικό ηγέτη του. Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του, ο Πρόεδρος Πούτιν δεν θεωρεί καν ότι ο Πάπας Φραγκίσκο είναι χριστιανός.
Ο Ρώσος πρόεδρος σπανίως επικρίνει επικριτικά τους ξένους ηγέτες, προτιμώντας να χρησιμοποιήσει τη διπλωματία για να κερδίσει ανθρώπους. Ωστόσο, περιβόητοι παγκοσμιοποιητές όπως ο G. Soros, ο Τζ. Ρότσιλντ και ο Μπιλ Γκέιτς έχουν ήδη δεχτεί τις λεκτικές του επιθέσεις με τον Πάπα Φραγκίσκο τώρα να εισχωρεί και αυτός στην λίστα.
Ο Πάπας Φραγκίσκος προσπαθεί να θέσει τις βάσεις για μια παγκόσμια κομμουνιστική κυβέρνηση.
-->
Ο Πρόεδρος Πούτιν με την σοφία που τον διακρίνει τον έχει καλέσει να σταματήσει αυτή την προσπάθεια. Ήρθε η ώρα για περισσότερους ηγέτες του κόσμου να πουν στον πάπα να παραμείνει στα της Παπικής "εκκλησίας" του.

http://yournewswire.com/putin-pope-francis-god/amp/
http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2017/08/putin-pope-francis-is-not-man-of-god.html
Από το yiorgosthalassis
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου