Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Φωτογραφία μετά από σφοδρό δυστύχημα, έχει διχάσει το διαδίκτυο

Οι οικογένειες δύο γυναικών και ενός μωρού που σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα λένε πως μία παράξενη φωτογραφία που τραβήχτηκε στον τόπο του δυστυχήματος τους παρηγορεί. Η Hannah Simmons, 23, και η 9 μηνών κόρη της, A’lannah, μαζί με την φίλη τους, Gainesville, από την Georgia, έχασαν την ζωή τους στις
25 Απριλίου.
Η κυρία Simmons έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και χτύπησε σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Το ατύχημα προκάλεσε μποτιλιάρισμα και η οδηγός Anisa Gannon βρέθηκε αποκλεισμένη καθώς πήγαινε προς την δουλειά της.
Για να αποδείξει στο αφεντικό της πως ήταν παγιδευμένη, έβγαλε μία φωτογραφία από το δυστύχημα. Η φωτογραφία δείχνει μία ακτίνα φωτός να κατεβαίνει στο αμάξι και οι οικογένειες των θυμάτων λένε πως τους έδωσε ελπίδα.
Όταν η Gannon είδε την φωτογραφία, πίστευε πως αυτό που έβλεπε ήταν «το μονοπάτι προς τον ουρανό.»“
Ενώ οι περισσότεροι λένε πως ήταν κάποια αντανάκλαση, η Gannon λέει πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. “Είναι απερίγραπτο, βασικά φαίνεται σαν να φεύγουν.”
Αργότερα, η Gannon έψαξε την μητέρα της Hannah Simmons, Judy, η οποία της είπε πως αυτή η φωτογραφία ήταν ένα πολύ σημαντικό δώρο. “Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε για κάποιο λόγο – για να με ηρεμήσει. Η Hannah ήταν η καλύτερή μου φίλη και θα με προσέχει τώρα από ψηλά,” είπε η μητέρα του θύματος.
-->
Εσείς τι πιστεύετε πως είναι αυτή η ακτίνα φωτός;
Credit: dailymail.co.uk
Από το sahiel
loading...