Translate

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Όταν οι μάγοι κάνουν τελετές μαγείας για να καταστρέψουν κάποιους ανθρώπους, χρησιμοποιούν κάποια αντικείμενα.
Μερικά από αυτά, τα αναφέρει και ο Άγιος Κυπριανός στις ευχές εναντίον της μαγείας. Είναι, τα χαρτιά τής τράπουλας, τα κόκαλα πεθαμένων ανθρώπων, των  ζώων, τον καφέ και το φλιτζάνι, τα ζώδια, τα άστρα, τα ωροσκόπια κλπ.
Άλλοι χρησιμοποιούν
φιτίλια από λαμπάδες τού γάμου, πού τα αρπάζουν κρυφά  μέσα στην φασαρία στην Εκκλησία.
Τα αρπάζουν, ακόμη και φίλες ή και συγγενείς τού ζευγαριού, και πού με αυτά θα «δέσουν»  το νέο ζευγάρι, θέλοντας να τού κάνουν το κακό...

Άλλοι χρησιμοποιούν κουφέτα γάμου, νυφικά, ή ρούχα πού φορέθηκαν την ημέρα του γάμου, άλλοι πετούν στις πόρτες λάδια μελετημένα, κόκαλα και χώματα από τάφους, αυγά, και ακαθαρσίες…
Υπάρχουν ακόμη φυλακτά, πού απ΄έξω φαίνονται αγιωτικού περιεχομένου μέσα όμως έχουν γράμματα με μαγείες, κατάρες, και βλαστήμιες εναντίον τού Χριστού, γραμμένες συνήθως στα Ινδικά, Αιγυπτιακά, κλπ.
Τέλος, άλλοι σχίζουν με ξυράφια ή ψαλίδι, μικρά κομματάκια από ρούχα πού φοριούνται, ρίχνουν σκόνες ή υγρά σε γλυκά, ποτά, ή φαγητά για να φάει το αντίθετο πρόσωπο, πού καμιά φορά το καλούν και στο σπίτι τους, και άλλα πολλά από τα πλέον πιθανά έως τα πλέον απίθανα…

Γενικώς η μαγεία διακρίνεται σε δύο μεγάλα κεφάλαια, την λευκή και την μαύρη, πού είναι το ίδιο επικίνδυνη και μισητή από τον Θεό, ανεξαρτήτως τίτλου.
Χώρες με μακρά παράδοση στην ειδωλολατρική μαγεία είναι κυρίως η Ινδία, με τους γκουρού και τα Ασραμ, καθώς και η Αίγυπτος.
Και στα δύο είδη μαγείας καλείται, με μυστικά ή και φανερά λόγια, ο αρχηγός των πνευμάτων του σκότους...
-->
Οι καθησυχαστικές λέξεις τού μάγου, τού μέντιουμ, ή τής μάγισσας ότι " εμείς πάμε για καλό " , θέλοντας να βγάλει την λευκή μαγεία αθώα, είναι μόνο για τα μάτια και τα αυτιά του κόσμου, ενός κόσμου πού αγνοεί τις βαθιές πλεκτάνες τού Σατανά , και τούς άπειρους μετασχηματισμούς του, όπως αναφέρει σχετικά, ο Απόστολος Παύλος.        
Από το kastamonitis
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου