Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Παράξενη γυναίκα με συνδακτυλία, περιφέρονταν γυμνή και βρεγμένη στους δρόμους, δήλωσε ότι ήταν γοργόνα στους αστυνομικούς που την εντόπισαν στην καλιφόρνια.

Καλιφόρνια, στην πόλη Fresno, η αστυνομία εντόπισε μια παράξενη γυναίκα που περιφέρονταν στο δρόμο γυμνή , φορώντας μόνο ένα αθλητικό σουτιέν, είχε βρεγμένα μαλλιά και ζητούσε αναστατωμένη βοήθεια.
Βρέθηκε στην πόλη του Fresno, περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο,
δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες σχετικά με
την ταυτότητά της και απαντούσε απλά "δεν ξέρω" στις περισσότερες ερωτήσεις. είπε μόνο ότι το όνομά της ήταν Joanna και ότι ήταν μια γοργόνα, που ήταν μέσα στο νερό, σε μια κοντινή λίμνη.
Μετά τον έλεγχο, η αστυνομία ανακάλυψε ότι η γυναίκα είχε webbed δάχτυλα και στα δύο πόδια (έπασχε από συνδαχτυλία)
στο Fresno, αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν στο "The Independent" ότι η γυναίκα είχε βρεθεί να περπατά σε ένα δρόμο κοντά σε μια λίμνη, την Τρίτη στις 4 Απριλίου.
Εντοπίστηκε από οδηγό, που σταμάτησε για να ελέγξει εάν ήταν εντάξει. Η γυναίκα τότε ζήτησε βοήθεια και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Οδηγήθηκε  σε ένα ιατρικό κέντρο στη βόρεια Fresno, όπου αξιωματικοί της αστυνομίας κλήθηκαν να βοηθήσουν στην εξακρίβωση της ταυτότητας της.
Οι αξιωματικοί περιέγραψαν ως "περίεργη" τη συμπεριφορά της, λένε ότι δεν ήταν σαφές αν η ανικανότητά της  να δώσει στοιχεία ταυτότητας, ήταν αποτέλεσμα  κάποιου προβλήματος της υγείας της ή απλά μια απόφαση.
στην  ομιλία της υπήρχε συνεκτική λογική και κατεύθυνση και ανταποκρίνονταν, αλλά δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αξιωματικών.
Τότε αναφέρθηκε ως αγνοούμενη και έγινε δημόσια έκκληση για να βοηθήσουν τον εντοπισμό της.
η αστυνομία πιστεύει ότι έχει βρει ποια είναι, αλλά είναι σε αναμονή για το αποτέλεσμα ελέγχου ταυτότητας πριν από την αποδέσμευση οποιασδήποτε λεπτομέρειας.
-->
******Η συνδακτυλία είναι η ένωση των δακτύλων. Πρόκειται από τις πιο συχνές παραμορφώσεις των άκρων. Συμβαίνει 2-3 φορές ανά 10.000 γεννήσεις.
πηγή 5-4-17
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/fresno-police-mermaid-california-woman-joanna-a7669151.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4383374/Fresno-police-seek-help-IDing-mystery-mermaid.html#comments
Από το hellenicrevenge
loading...