Translate

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Μετά από 119 Χρόνια έγινε Εκταφή του Πτώματος αυτής της Γυναίκας. Τότε ο Ιατροδικαστής κάνει μια Ανατριχιαστική Ανακάλυψη!

Η ακόλουθη ιστορία είναι μια από τις πιο περίεργες που έχουμε διαβάσει. Πρόκειται για τη ζωή και το θάνατο της νεαρής Elva Zona Heaster Shue από τη Δυτική Βιρτζίνια. Γεννήθηκε το έτος 1876.
meta-apo-119-1
Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την ζωή της, μόνο ότι μπορεί να είχε ένα παιδί εκτός γάμου το 1895. Την επόμενη χρονιά γνώρισε τον Edward Stribbling Trout Shue και τον ερωτεύτηκε.
meta-apo-119-2
Η Zona, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, τον παντρεύτηκε . Ήθελε να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί του.
Μια μέρα στις αρχές του 1897, ο Edward έστειλε ένα νεαρό να βοηθήσει στις δουλειές στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι. Το αγόρι βρήκε τη Zona λιπόθυμη στη σκάλα χωρίς κανένα σημάδι ζωής. Σαστισμένος, έτρεξε να βρει τη μητέρα της, που πήγε κατευθείαν στο τοπικό γιατρό, George W. Knapp. Όταν ο γιατρός μπήκε στο σπίτι μια ώρα αργότερα, βρήκε τον Edward εκεί. Ο Edward είχε ήδη μεταφέρει το πτώμα της γυναίκας του στην κρεβατοκάμαρα, της φόρεσε ένα φόρεμα και έβαλε ένα πέπλο πάνω από το πρόσωπό της. Η αιτία θανάτου της Zona καταγράφεται ως «αιώνια λιποθυμία».
meta-apo-119-3
Η μητέρα της Zona, η Mary Jane Heaster, δεν μπορούσε να ξεχάσει τον περίεργο θάνατο της κόρης της. Άρχισε να προσεύχεται. Σύμφωνα με το θρύλο, ένα μήνα μετά την ταφή της Zona το φάντασμά της εμφανίστηκε στην μητέρα της. Το φάντασμα ήρθε στο δωμάτιό της ως φως και στη συνέχεια μετατράπηκε στη μορφή της Zona. Το φάντασμα αποκάλυψε στη μητέρα της ότι είχε κακοποιηθεί από τον σύζυγό της και ότι ένα βράδυ, όταν εκείνη δεν του είχε μαγειρέψει ότι ήθελε, της έσπασε το λαιμό της. Για να αποδείξει αυτό στη μητέρα της, το κεφάλι του φαντάσματος περιστράφηκε μία φορά.
meta-apo-119-4
Την επόμενη μέρα, η Mary πήγε στην αστυνομία και είπε για την εμφάνιση του φαντάσματος της κόρης της. 
Αν και σήμερα δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι θα ανοιχτεί και πάλι μια υπόθεση φόνου λόγω ενός φαντάσματος, σε εκείνες τις εποχές δεν ήταν ασυνήθιστο. Όταν ρωτήθηκε ο Δρ Knapp, παραδέχτηκε ότι δεν είχε ολοκληρώσει την εξέταση της Zona. 
Ο Edward ήταν παρών και ο γιατρός δεν ήθελε να τον ταράξει μέσα στο πένθος του. Το πτώμα της Zona ξεθάφτηκε και εκτελέστηκε μια σωστή αυτοψία. Αυτή τη φορά αποδείχτηκε η πραγματική αιτία του θανάτου: ένας σπασμένος λαιμός λόγω δυνατού τραύματος που προκλήθηκε από άλλο πρόσωπο. Με άλλα λόγια, στραγγαλισμός.
meta-apo-119-5
Ο Edward συνελήφθη. Ενώ ήταν στη φυλακή, ανακάλυψαν ότι η Zona ήταν η τρίτη σύζυγός του. 
Η πρώτη τον είχε χωρίσει λόγω της βιαιότητάς του. 
Η δεύτερη πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Κρίθηκε ένοχος για φόνο και πέθανε στη φυλακή στην Πενσυλβάνια λόγο μιας ασθένειας. Το φάντασμα της Zona δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά και η μητέρα της ήταν επιτέλους ήσυχη.
-->
Ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε στα φαντάσματα, αυτή η ιστορία θα μπορούσε να τρομάξει τον καθένα…
Credit: Hefty
Πηγή: viralgr.com
Από το amfipolinews
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου