Translate

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Άντε να τους δώσουμε κι εμείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.!!!

Ολόκληρο το εγχώριο πολιτικό σύστημα δείχνει να χορεύει, στον ρυθμό που…σφυρίζουν οι…συμμορίες των δανειστών !!!
Μια πρωτοφανής πολιτική εξαπάτηση βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή τη συζήτηση για την δήθεν «ελάφρυνση» του Δημοσίου χρέους.
Πρόκειται στην ουσία για πολλαπλή αναγνώριση του ρόλου του χρέους ως κορυφαίο εργαλείο επιβολής και εδραίωσης της
κατοχικής πολιτικής στη χώρα, η οποία σε συνθήκες πλήρους κατάρρευσης, παραδέρνει στις συμπληγάδες της δολοφονικής φορολογικής πολιτικής και των πρακτικών που νομιμοποιούν τις επιλογές της κατοχικής δήμευσης.

Σε μια χώρα που ο μηχανισμός παραγωγής εισοδήματος και εθνικού πλούτου έχει καταρρεύσει συνολικά, το μόνο που απομένει πλέον να φορολογηθεί είναι το αίμα των ανθρώπων.
Το 2017 ερχεται συντομα. Αν δεν αλλαξει τιποτα με τους δοσιλογους του κυνοβουλιου απο 1-1-2017 γινεται μειωση συνταξης 195 ευρο μεσοσταθμικα, καθιερωνονται οι ηλεκτρονικοι πλειστηριασμοι, οι προσφυγες/μεταναστες θα συνεχισουν να ειναι φυλακισμενοι, εφορια και μειωση δαπανων θα απογειωθουν. Μαλιστα υπαρχει και η περιπτωση του διπλου νομισματος. Μεσα σε ενα μηνα, βλεπω τους προσφυγες/μεταναστες να επαναστατουν, οι Ελληνες να χανουν τα παντα ειδικα τα σπιτια τους και τη γη τους. Θα χυθει αιμα, ειναι αναποφευκτο.

Σε αυτη τη φαση θα πρεπει να ξεσηκωθουν ΟΛΟΙ οι Ελληνες πατριωτες, να αναλαβουν τα ηνια της χωρας και να μην επιτρεψουν στους γερμανοτσολιαδες να αποκτησουν την εξουσια.
-->
Ειναι μοναδικη ευκαρια να ελευθερωθει ο τοπος μας απο τους δυναστες, ντοπιους και ξενους.
Καλη δυναμη σε ολους.!!!
MacGyver
Από το triklopodia
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου