Translate

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Τα 5 πιο ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ πλάσματα σε ΒΙΝΤΕΟ! Θα ΕΥΧΕΣΤΕ να μην τα είχατε δει ΠΟΤΕ!

Νούμερο 5 – Το Ανθρωποειδές Πλάσμα στη Σκεπή
Στο βίντεο βλέπουμε τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού, να έχει βγει στην αυλή με την κάμερα του, για να καταγράψει αυτό που προκαλεί κάποιους παράξενους θορύβους. Αρχικά φαίνεται πως δεν παρατηρεί κάτι ασυνήθιστο, ώσπου αποφασίζει να στρέψει την κάμερα προς
την σκεπή…

Νούμερο 4 – Ο Έκπτωτος Άγγελος στην Καταλονία
Δύο φίλοι σε ένα δάσος της Ισπανίας, επιχειρούν να εξετάσουν κάποιους ήχους που ακούγονται κοντά τους, πιστεύοντας πως πρόκειται για κάποιο ζώο.
Πλησιάζοντας όμως όλο και περισσότερο, κάποια στιγμή δίπλα σε ένα δέντρο, αντικρίζουν ένα παράξενο πλάσμα, το οποίο γυρίζει και τους κοιτάζει κατάματα.

Νούμερο 3 – Οι Μυστήριοι Νυχτερινοί Περιπατητές
Το 2007 στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, μία κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε ένα αλλόκοτο πλάσμα, να διασχίζει αργά την αυλή ενός σπιτιού.
Το 2011 ένα παρόμοιο συμβάν καταγράφηκε στο Εθνικό πάρκο του Γιόσεμαιτ, λίγο πάνω από το Φρέσνο, αυτή τη φορά όμως, να διακρίνονται δύο φιγούρες.
Σύμφωνα με θρύλους των Ινδιάνων, οι «Νυχτερινοί Περιπατητές», προέρχονται από τα δάση της Καλιφόρνιας και βρίσκονται στη Γη πολύ πριν εμφανιστούν οι άνθρωποι, ενώ στις γύρω περιοχές, μπορεί να βρει κανείς ξύλινα γλυπτά, τοποθετημένα εκεί από τους Ιθαγενής Αμερικάνους, ως φόρο τιμής και σεβασμού προς αυτά.

Νούμερο 2 – Το Φάντασμα του Κοριτσιού που Κλαίει
Στο βίντεο που ακολουθεί, ένα ζευγάρι ακούει μέσα στο σπίτι του, κάτι που θυμίζει παιδικό κλάμα.
Όταν ο άνδρας, αποφασίζει να ανοίξει την πόρτα του δωματίου από το οποίο προέρχεται, αυτό που αντικρίζει, θα εύχεται να μην το είχε δει ποτέ. Όπως κι εμείς.

Νούμερο 1 – Η Μάγισσα στη Σαουδική Αραβία
Σε έναν έρημο δρόμο κατά τη διάρκεια της νύχτας, δύο άτομα που επιβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο, παρατηρούν απέναντί τους μία λευκή φιγούρα.
Καθώς ο οδηγός ανάβει τα φώτα και πλησιάζει για να τη διακρίνουν καλύτερα, η φιγούρα αυτή που θυμίζει μάγισσα, αρχίζει να έρχεται επιθετικά προς το μέρος τους.
-->

                 
Από το makeleio
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου