Translate

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Από την Γαλλία στην Ιερουσαλήμ - Το μήνυμα της Πανθρησκείας

Τελικά από την Γαλλία, εκεί που η Νέα Τάξη ξεκίνησε μέσω των Ιλλουμινάτι την κατάκτηση της Ευρώπης, με την ανατροπή των μοναρχιών της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης και την επιβολή κοινοβουλευτισμού, ξεκινά η ριζική μετατροπή του πλανήτη προς την Νέα Εποχή του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος επιδιώκει να «στεφθεί» στην Ιερουσαλήμ, όπου συναντώνται οι τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες.
Έτσι, την ώρα που ενισχύεται η
ρητορική περί διαθρησκευτικού πολέμου μετά τη χθεσινή σφαγή σε εκκλησία της Νορμανδίας, οι εκπρόσωποι θρησκειών είχαν συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, στο Μέγαρο των Ηλυσίων ζητώντας από τη γαλλική κυβέρνηση να λάβει πιο ενισχυμένα μέτρα στους χώρους λατρείας.

«Επιθυμούμε πιο ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στους χώρους λατρείας μας (των Εβραίων, των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων). Θα θέλαμε να αποτελέσουν αντικείμενο μεγαλύτερης προσοχής καθώς πλέον έχουν γίνει χώροι έκφρασης της επιθετικότητας», όπως ανέφερε ο ιμάμης του μεγάλου τεμένους του Παρισιού, Νταλί Μπουμπακέ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Figaro».
Φυσικά ο ιμάμης δεν γνωρίζει ή απέφυγε να αναφέρει πως το Κοράνι προτρέπει ρητά σε σφαγή αλλόπιστων.

Αντίθετα πρωτοστάτησε στο διαθρησκευτικό μήνυμα που δόθηκε, παρότι οι δράστες ήταν μουσουλμάνοι.
Οι χριστιανοί, απλοί θεατές, της αντικατάστασης των λόγων του Χριστού από την Πανθρησκεία, η οποία θα ενώσει όλες τις θρησκείες και τα δόγματα χάριν της... «ειρήνης».
Ο ιμάμης εξέφρασε την «βαθιά θλίψη» των μουσουλμάνων στη «βλάσφημη αυτή ιεροσυλία», η οποία, να επαναλάβουμε, έρχεται σε πλήρη συμφωνία όμως με τις υποδείξεις του Κορανίου.
-->
Απλά όλα γίνονται για να παρουσιαστεί η Πανθρησκεία απελευθερωμένη δήθεν από τις ακρότητες και έτσι να την αποδεχθούν όλο και περισσότεροι, ακόμα και άθεοι.
Αυτό είναι το μήνυμα! Από την Γαλλία στην Ιερουσαλήμ λοιπόν!
Από το liakonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου