Translate

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Έφεραν στο φως την αρχαία Εβρα'ι'κή Συναγωγή.Συντριπτικά στοιχεία ζαλίζουν τους εμπειρογνώμονες – κάτι συνέβη και αυτό είναι απόδειξη!

Σε μια αρχαία Συναγωγή στο Ισραήλ, ένα σπάνιο μωσαϊκό ήρθε στο φως που απεικονίζει την Κιβωτό του Νώε και τον χωρισμό της Ερυθράς Θάλασσας.
Τα χειροποίητα αντικείμενα είναι από τον 5ο αιώνα και ανακαλύφθηκαν σε ένα εβραϊκό χωριό στην Κφαρ Μπιν νουν, του Ισραήλ. Οι ανασκαφές έγιναν από τον Jodi Magness, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, στο Hill παρεκκλησιών
Κολλέγιο των τεχνών και των Επιστημών.
Το πρώτο πάνελ- ψηφιδωτό απεικονίζει στρατιώτες να καταβροχθίζονται από μεγάλα ψάρια, περιβάλλεται από αναποδογυρισμένα άρματα με το χωρισμό της Ερυθράς Θάλασσας.
Το δεύτερο ψηφιδωτό απεικονίζει ζώα, όπως λιοντάρια, αρκούδες, λεοπαρδάλεις και γαϊδούρια σε ζεύγη στο δρόμο  προς την Κιβωτό του Νώε.
Σύμφωνα με τη Jodi Magness, "αυτό είναι μακράν, η πιο εκτεταμένη σειρά από τις βιβλικές ιστορίες που βρέθηκαν ποτέ να διακοσμούν το ψηφιδωτό δάπεδο μιας αρχαίας συναγωγής.»
Στο βίντεο που ακολουθεί,ο youtuber, Paul Begley, δίνει τις απόψεις του για το τι ενδέχεται να απεικονίζουν στην πραγματικότητα αυτά τα ψηφιδωτά.
-->
                 
http://beforeitsnews.com/christian-news/2016/07/unearthed-in-an-ancient-israeli-synagogue-biblical-beast-linked-to-noahs-ark-mind-boggling-mosaic-2528782.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου