Translate

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η πλουτοκρατία του Αντίχριστου και το παράδειγμα της σοσιαλιστικής Βενεζουέλας

Στα κομμουνιστικά καθεστώτα ο λαός τρώει δια των αντιπροσώπων του.

Όλοι δηλαδή εξισώνονται προς τα κάτω και τελικά μία ολιγαρχία καλοπερνά στην υγεία των κορόιδων.
Το ίδιο θα γίνει και στην παγκόσμια σοβιετικού τύπου χούντα που ευελπιστεί να φέρει ο Αντίχριστος!
Άλλωστε ήδη το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει σχεδόν ολόκληρο τον πλούτο της ανθρωπότητας. Αυτοί θα αποτελούν την πλουτοκρατία του
παγκόσμιου ηγέτη.

Σκηνές κομμουνισμού βλέπουμε στην Βενεζουέλα, όπου την ώρα που η μεσαία τάξη καταστρέφεται και οι πολίτες να σκοτώνονται για λίγο φαγητό, ψάχνοντας όλη μέρα στα σκουπίδια για να βρουν λίγη τροφή, οι πλούσιοι σοσιαλιστές της χώρας διασκεδάζουν στις υπερπολυτελείς επαύλεις τους, πίνοντας τις ακριβότερες σαμπάνιες του κόσμου και απολαμβάνοντας γκουρμέ εδέσματα.
«Οι μητέρες ψάχνουν στα σκουπίδια και ακόμη και τα σκυλιά έχουν αποστεωθεί, αλλά οι πλούσιοι σοσιαλιστές πίνουν σαμπάνιες», γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική Daily Mail.

Στην πρωτεύουσα της χώρας, το Καράκας, άνθρωποι ψάχνουν σε σωρούς από σκουπίδια στους δρόμους της πόλης, ωστόσο, στη λέσχη «Caracas Country Club» -όπου για να γίνει κανείς μέλος πρέπει να πληρώσει 77.000 δολάρια- γυναίκες με λαμπερές τουαλέτες, που φέρουν τις υπογραφές γνωστών σχεδιαστών, τρώνε αστακό και απολαμβάνουν τις ζεστές βραδιές τους, αδιαφορώντας για το δράμα που ζουν εκατομμύρια συμπολίτες τους.
-->
Την ίδια ώρα, στην παραγκούπολη του Πετάρε, λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, περισσότεροι από 370.000 άνθρωποι, οικογενειάρχες που ανήκουν στη μεσαία τάξη της χώρας, δεν έχουν να φάνε.
Από το liakonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου