Translate

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Πρώην αστροναύτης NASA: "Οι εξωγήινοι σταμάτησαν πυρηνικό πόλεμο" - Κι άλλοι αξιωματικοί στηρίζουν τους ισχυρισμούς του

Εξωγήινοι ήρθαν στη γη για να σταματήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο μεταξύ των...
ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης κατά την έναρξη του Ψυχρού Πολέμου, σύμφωνα με τον έκτο άνθρωπο που περπάτησε στην επιφάνεια της Σελήνης.

 Ο Edgar Mitchell, ένας αστροναύτης στην αποστολή του Apollo 14 το 1971, λέει ότι οι φιλειρηνικοί εξωγήινοι επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας κατά τη διάρκεια των δοκιμών όπλων στις αμερικανικές βάσεις πυραύλων και το περίφημο
White Sands Proving Ground στην έρημο του Νέου Μεξικού – όπου η πρώτη ατομική βόμβα του κόσμου πυροδοτήθηκε το 1945. «Το White Sands ήταν ένα πεδίο δοκιμών για ατομικά όπλα – και γι’ αυτό είναι που οι εξωγήινοι ενδιαφέρονταν», είπε ο 84χρονος στη Mirror.
«Ήθελαν να μάθουν για τις στρατιωτικές μας δυνατότητες». Πρόσθεσε ότι οι εξωγήινοι «προσπαθούσαν να μας εμποδίσουν από το να πάμε σε πόλεμο και να βοηθήσουν στη δημιουργία της ειρήνης στη Γη.» Ο Μίτσελ είπε επίσης ότι κι άλλοι αξιωματικοί στηρίζουν τους ισχυρισμούς του. «Έχω μιλήσει με πολλούς αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που εργάστηκαν σε αυτά τα σιλό κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου», είπε.

«Μου είπαν ότι ΑΤΙΑ παρατηρήθηκαν συχνά και συχνά απενεργοποιούσαν τους πυραύλους τους.» «Άλλοι αξιωματικοί από βάσεις στην ακτή του Ειρηνικού μου είπαν ότι οι [δοκιμαστικοί] πύραυλοί τους συχνά καταρρίπτονταν από εξωγήινα διαστημόπλοια», πρόσθεσε. Ενώ οι ισχυρισμοί μπορεί να φαίνεται εξωπραγματικοί, έγιναν κάπως αναμενόμενα από τον Μίτσελ, ο οποίος έχει εκφράσει ανοικτά την πίστη του στους εξωγήινους από όταν προσγειώθηκε στην επιφάνεια της σελήνης. Ο Μίτσελ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οι εξωγήινοι μοιάζουν αρκετά με τη στερεότυπη εικόνα – ένα μικρό σώμα με ένα μεγάλο κεφάλι και μάτια. Επίσης σθεναρά υποστηρίζει, ότι οι εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Roswell, στο Νέο Μεξικό, σχεδόν πριν από 70 χρόνια, υποστηρίζοντας ότι ορισμένοι από αυτούς είχαν συλληφθεί ζωντανοί. 
-->
Ο ίδιος πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει συγκαλύψει την προσγείωση έκτοτε, φοβούμενη ότι η ανώτερη τεχνολογία της θα βρισκόταν στα χέρια της Σοβιετικής Ρωσίας, ανέφερε η Daily Express το Μάιο.
Από το tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου