Translate

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν ότι η ηλιθιότητα είναι "ιός"

Αποδεικνύεται επίσης ότι η βλακεία μπορεί να είναι μεταδοτική.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τυχαία αυτό που ονομάζεται ιός "βλακείας", ενώ έκαναν μια άσχετη μελέτη για μικρόβια στο ανθρώπινο λαιμό. Οι ενδείξεις απο τα επιχρίσματα του πειράματος 92 έδειξαν κάτι απροσδόκητο στο DNA. Τα ίχνη ενός ιού που ονομάζεται ATCV-1 ATCV-1 και είναι κυρίως γνωστό για την επιθετική τάση του στα πράσινα φύκια των λιμνών και ποταμιών, αλλά
μπορεί επίσης να μολύνει και ανθρώπινο μυαλό. Μόλις ο ιός κολήσει, βλάπτει τη γνωστική δραστηριότητα, τη μάθηση και τη μνήμη. Με λίγα λόγια, αν έχετε τον ιό, μπορεί πράγματι να είστε πιο χαζοί, απο ότι πιστεύετε.
Η MSN αναφέρει ότι η έρευνα σηματοδοτεί την πρωτιά παρατήρησης του ιού σε ανθρώπους. Σχεδόν το 44% των 92 υγιών ενηλίκων που εξετάστηκαν είχαν ίχνη ATCV-1 στο DNA τους.
Στη μελέτη γνωστικών τεστ ATCV-1 που πραγματοποιήθηκε στα χειρότερα 10% των συμμετεχόντων, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι όσοι ήταν μολυσμένοι είχαν ελλειματική προσοχή, όπως επίσης μείωση οπτικής επεξεργασίας, και πρόβλημα στην ταχύτητα κινητήριας αντίληψης.
Ενώ ο ιός βρίσκεται κυρίως σε περιβάλλον γλυκού νερού, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι επηρεάζει μόνο όσους ζουν ή εργάζονται κοντά σε λίμνες και ποτάμια.
-->
Ο Robert Yolken, ιολόγος στο Johns Hopkins Ιατρικής Σχολής στο Μέριλαντ, αναφέρει ότι αυτοί οι παράγοντες βρίσκονται μέσα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και υπάρχουν ανεπαίσθητες επιδράσεις στη γνωστική λειτουργία και συμπεριφορά μας. "Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε την ταυτότητα και τις ενέργειες των παιχτών".
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου