Translate

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Φοβούνται επίθεση οι Τούρκοι! Ύψιστος συναγερμός στη βάση του Ιντσιρλίκ.

Δεν βρίσκουν ησυχία οι Τούρκοι! Το επίπεδο συναγερμού στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ, στη νότια Τουρκία, έχει φθάσει στα υψηλότερα επίπεδα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet. Το θέμα που αφορούν τα ληφθέντα δεδομένα δεν προσδιορίζεται στις εκθέσεις. Όλες οι άδειες του προσωπικού της αεροπορικής βάσης ακυρώθηκαν.
 Τι άλλο θα μπορούσαν να φοβούνται οι Τούρκοι. παρά
επίθεση των Κούρδων, οι οποίοι Κούρδοι του PKK έχουν εμπλακεί σε πολεμικές επιχειρήσεις μαζί με τις δυνάμεις YPS μέσα στις πόλεις, προκαλώντας βαρύτατες απώλειες στους Τούρκους.
Η βάση του Ιντσιρλίκ βρίσκεται πέντε μίλια βόρεια της τουρκικής πόλης των Αδάνων κοντά στα συριακά σύνορα.
Η αεροπορική βάση φιλοξενεί σήμερα τα αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ που εμπλέκονται υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην αεροπορική εκστρατεία εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.
Επίσης σήμερα η Γερμανία μετά από πληροφορίες για επιθέσεις, έκλεισε στην πρεσβεία της στην Άγκυρα και το γερμανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.
Τις ενέργειες αυτές αποκάλυψε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος τόνισε ότι "υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες για επιθέσεις εναντίον γερμανικών αντιπροσωπειών στην Τουρκία".
"Έχουμε λάβει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες ότι υπάρχουν προετοιμασίες για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον γερμανικών οργανισμών στην Τουρκία και γι' αυτό αποφασίσαμε να κλείσουν, η πρεσβεία μας στην Άγκυρα, το Προξενείο μας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και τα γερμανικά σχολεία, σε δύο τουλάχιστον πόλεις. Αυτά ήταν αναγκαία προληπτικά μέτρα για την προστασία των γερμανών πολιτών, καθώς και των γερμανών εργαζομένω,ν οι οποίοι αποτελούν προτεραιότητα για εμάς. 
-->
Οι γερμανοί πολίτες πρέπει να ακολουθήσουν προσεκτικά τις ταξιδιωτικές οδηγίες τις επόμενες ημέρες" τόνισε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Frank Walter Steinmeier σε έκτακτη συνέντευξη τύπου.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου