Translate

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Αυτοί οι οποίοι, λόγω της πληροφορίας που πλέον έχει κατακλύσει το πλανήτη γη, έχουν αφυπνιστεί, έχουν κατανοήσει σε βάθος ότι στον πλανήτη γη, τα πάντα είναι στημένα.
Η κατανόηση όμως του στησίματος έχει χτυπήσει κορυφή. Δηλαδή, έχουμε φύγει από τα στενά πλαίσια του ότι φταίει η αντίπαλη θρησκεία ή αντίπαλη πολιτική κατάσταση. Ακόμα, έχει κατανοηθεί σε βάθος ότι σε όλη την ανθρωπότητα έχουν μοιραστεί μόνο ταμπέλες, οι οποίες είχαν
εγκλωβίσει τους ανθρώπους και συνεχίζουν να εγκλωβίζουν τους μη-αφυπνισμένους.

Επειδή όμως τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, κι αυτό φυσικά το γνωρίζουν άπαντες, αφυπνισμένοι και μη, αυτό που θέλουμε να σας περάσουμε, δεν είναι ιδέες ή προτάσεις, είναι μία πρόταση που αν και εφόσον καθίσετε και την επεξεργαστείτε, θα δείτε τελικά ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιδέα ώστε να αποκεφαλίσετε τελείως τη λερναία ύδρα που έχει φυλακίσει τον πλανήτη γη, εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλάζοντας μόνο τις ταμπέλες.
Δώστε προσοχή σε αυτό: Χωρίς οποιαδήποτε άλλο αίτιο, η ανθρωπότητα είναι εγκλωβισμένη διοτί την έχει υποχρέωση η παγκόσμια αράχνη – Μαυροψύχης, να αγοράζει τις στοιχειώδη ανάγκες της μόνο με την ύπαρξη χρημάτων ή πολύτιμων μετάλλων. Ακαριαία, οποιαδήποτε μορφής εξουσία είναι εξαρτημένη για τις ανάγκες της από την ύπαρξη αυτών των μέσων συναλλαγής.

Φυσικά αυτές οι ανάγκες είναι απαραίτητες για το κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, δηλ η τροφή και στέγη. Μέσα από την παγκόσμια αράχνη, βλ. εξουσίες και τράπεζες, τα κράτη χρωστάνε στην αόρατη αράχνη χρήματα, τα οποία φυσικά είναι απόλυτα τεχνητά, γι’ αυτό και όλος ο πλανήτης χρωστάει, ενώ κυριολεκτικά δε χρωστάει κανείς σε κανέναν (είναι ακριβώς το ίδιο με το παιχνίδι της μονόπωλης)
Στις μέρες που διανύει κάθε άνθρωπος στο πλανήτη, πέρα από τις απίστευτες γεωλογικές – κλιματικές αλλαγές, ζει και έναν στραγγαλισμό ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ, ώστε όχι απλά να οδηγηθεί στην λιμοκτονία, αλλά αν είναι δυνατόν να έχει πεθάνει από χτες.
Δηλαδή, η μεσαία τάξη η οποία υπήρχε κυρίως στην Ευρώπη, έχει δεχθεί καίρια πλήγματα όσο ποτέ στην ιστορία της.

Για δεκαετίες, η τιμή του βαρελιού στο πετρέλαιο, κυμαινόταν από 70 έως 100 δολάρια το βαρέλι.

Οι άνθρωποι που ζουν σε μέρη που παρήγαν πετρέλαιο, όπως το Ιράκ και η Συρία, χρησιμοποιώντας το μπαλαντέρ του Μαυροψύχη που λέγεται Ισλάμ, και στρατολογόντας δολοφόνους σ’ όλο το πλανήτη που ο καλύτερος από αυτούς έχει σκοτώσει τη μάνα του, και εξοπλίζοντας τους με σύγχρονα οπλικά συστήματα (ΙΣΙΣ), διαλύσανε τις χώρες που παρήγαν πετρέλαιο (Ιράκ – Συρία). Αδιαφόρησαν φυσικά για τους εκατομμύρια ανθρώπους που κατοικούσαν στις χώρες αυτές, και επιτεύχθηκε ο στόχος που ήταν να κατακλυθεί η Ευρώπη από εκατομμύρια πρόσφυγες, ώστε να αλλοιωθεί τελείως ο πληθυσμός της Ευρώπης, που όπως είπαμε υπήρχε η μεσαία αστική τάξη.
Επίσης, με όλη αυτή τη στημένη κατάσταση, το πετρέλαιο έπεσε στα 25 – 30 δολάρια το βαρέλι, που αυτόματα αυτό σημαίνει οικονομίες που στηρίζονται στα έσοδα από πετρέλαιο, όπως η Ρωσία, να διαλυθούν σε ακαριαίο χρόνο.
Να λάβετε υπόψη σας ότι η κόστος εξόρυξης ενός βαρελιού πετρελαίου είναι σχεδόν διπλάσια από τη σημερινή τιμή πώλησης.

Από αυτά τα λίγα βλέπετε ότι πλέον η παγκόσμια αράχνη που ελέγχει το πλανήτη, έχει άμεσα σχέδια για την ανθρωπότητα. Εκτός από έναν πυρηνικό πόλεμο που θα είχε εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς, μόνο από τις συγκεκριμένες κινήσεις, χωρίς να γίνει πυρηνικός πόλεμος, επιδιώκεται ο αφανισμός της ανθρωπότητας. Ο τρόπος απεγκλωβισμού σας είναι πλέον μονόδρομος. Στον οικονομικό πόλεμο που δέχεστε με σκοπό τον αφανισμό σας, ο μοναδικός τρόπος αντίδρασης φυσικά και δεν είναι τα όπλα. Γιατί, πόσους θα σκοτώσετε, πώς θα τους σκοτώσετε και κυρίως πόσο θα το πληρώσετε αυτό πνευματικά.. (ο Ιησούς είπε «μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις¨)(ο μαθητής του Πέτρος έδωσε μάχαιρα και πήρε μάχαιρα). Το αποτέλεσμα για εσάς τους ίδιους ατομικά θα είναι ολέθριο.
Επομένως είναι το κομβικό σημείο να ενεργοποιήσετε το ελληνικό πνεύμα σας και σαν τον Οδυσσέα να ξεφύγετε από τις κακοτοπιές.

Τι σημαίνει αυτό?..
Κάθε ένας άνθρωπος, έχει δύο απαραίτητες ανάγκες. Να τραφεί καθημερινά και να έχει μία στέγη, για τον ίδιο και τα παιδιά του. Επειδή έχει οδηγηθεί στα άκρα πάρα πολύ η ιστορία, και γνωρίζοντας όλα αυτά για τις εξουσίες, πρέπει να διαμορφώσετε μία κατάσταση, η οποία θα ακυρώσει το χρήμα, πλαστικό και μη, κάθε μορφής συναλλαγή με πολύτιμα μέταλλα, κάθε μαύρο κερατά μασόνο, που το σύστημα τον ονομάζει επενδυτή ( και περιμένει ο κάθε άνθρωπος εργασία από αυτών των σατανάδων τις επενδύσεις), επίσης και κάθε πολιτική παράταξη που θα εδραιώνει την ύπαρξη των χρημάτων, των επενδύσεων των μαύρων κερατάδων και πάσης μορφής εξαρτήσεις από κάθε παγκόσμιο οργανισμό, που υπηρετεί όλα αυτά.
Ακόμα, κάθε μικρό πολιτικό κόμμα, που βάζουν ένα δήθεν αστέρι οικονομολόγο ή αντάρτη, που για να κάνει συγκεντρώσεις ή να του δίνουν βήμα στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης (ΜΜΕ), κάποιος τον χρη-μα-το-δο-τεί ή τον προωθεί. Και παίζει ένα παιχνίδι δήθεν διαφορετικό από τα άλλα κόμματα, αλλά ουσιαστικά είναι μια άλλη κατάσταση ίδιου αποτελέσματος.

Έτσι, όχι μόνο δε μπορείτε να εμπιστευτείτε απολύτως κανέναν, αλλά αντίθετα, όποιος πρωτοπαρουσιάζεται από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, πρέπει να καταθέτει με ακρίβεια, πρώτον το βιογραφικό του, δηλαδή, με ποιον τρόπο επιβιώνει οικονομικά, και δεύτερον, ρητή γραπτή δήλωση ότι δεν έχει εμπλακεί σε οποιαδήποτε μορφής μασονική, τεκτονική ή τέτοιας κατεύθυνσης κατάσταση.
Φυσικά για τα τελευταία θα δείτε εύκολα πλέον ότι όλοι είναι διαπλεκόμενοι, που το σύστημα τους εμφανίζει σαν ελευθερωτές – αντάρτες ή οικονομολόγους. Ότι έχουν και καλά τρόπους να σας σώσουν από το ιστό της αράχνης.
Η πρόταση για να γλιτώσετε από όλα αυτά χωρίς κανένα πινόκιο – μίκι μάους- δήθεν σωτήρα. Όπως λέει και το άρθρο, γίνε βασιλιάς του εαυτού σου και ταυτόχρονα να κάνεις βασιλιάδες όλους τους υπόλοιπους.

Δηλαδή..
Να μην είσαι δούλος κανενός και να έχεις τροφή και στέγη. Κατ επέκταση, μπορείς να κάνεις τους πάντες βασιλιάδες προσφέροντάς τους τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες. Δηλαδή να είστε βασιλιάδες, χωρίς κανείς να είναι δούλος κανενός και χωρίς να είναι κανείς άστεγος ή πεινασμένος.

Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος ώστε να ακυρώσετε κάθε δεσμό με οποιονδήποτε σας καταδυναστεύει και την ψυχή και το υλικό σώμα. Και για να επιτευχθεί αυτό ο τρόπος και ο δρόμος είναι μόνο ένας: Άπαντες να απασχολούνται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και μόνο. Οποιοσδήποτε θέλει να ιδιωτεύσει και να κάνει επιχειρήσεις, να ξέρετε ότι είναι ένας εγωιστής σατανάς και δεν έχει θέση ανάμεσά σας.
Προσέξτε!!! Αυτό που υπάρχει σαν πρόταση, δεν έχει καμία σχέση με αριστερά – κομμουνιστικό σώμα, γιατί αυτές οι λέξεις και πολιτικές παρατάξεις είναι κομμάτια της ίδιας αράχνης. Μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο φυσικά δεν έχει αθεία, αλλά έχει μόνο ελληνικό πνεύμα, δηλαδή ευφυΐα απέναντι στη παγκόσμια μάστιγα που συνθλίβει τους λαούς του πλανήτη και φυσικά και την Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι ό,τι μεγαλειώδες έχει δοθεί στην ανθρωπότητα, έχει ξεκινήσει από αυτή τη φυλή, έτσι και αυτή η πρόταση έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Χωρίς να νοιάζεστε για όλες τις μπούρδες που σας κατακλύζουν από κάθε μορφής επίσημη πηγή, και χωρίς να περιμένετε κανέναν δήθεν μαύρο επενδυτή να σας σώσει, με μία μόνο κίνηση ακυρώνετε το παγκόσμιο σύστημα και άπαντες μετατρέπεστε σε βασιλιάδες.

Προσοχή για κάτι τελευταίο!! Ουδόλως σας ενδιαφέρει ποιοι θα είναι στις θέσεις αυτές, όχι με την έννοια των ηθικών αρχών αυτών των ανθρώπων (σ αυτό έχουμε πει και πριν ότι είμαστε κατηγορηματικοί), αλλά με την έννοια ότι αυτό το σύστημα θα δουλεύει έτσι ανεξάρτητα προσωπικοτήτων. Γιατί άπαντες, έχοντας εξασφαλίσει δια βίου τροφή και στέγη και για εσάς τους ίδιους, τα παιδιά σας και για όλους τους συνανθρώπους σας, προσφέροντας τις υπηρεσίες σας περίπου το πολύ για 30 χρόνια, γιατί μετά έρχεται η επόμενη γενιά, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με εσάς, δε θα χετε ανάγκη καμία προσωπικότητα να ηγηθεί αυτής της απελευθέρωσης γιατί όλοι με αυτό το τρόπο γίνεστε βασιλιάδες. Γιατί αυτό το σύστημα διακυβέρνησης – εξουσίας, στηρίζεται στην αυτονομία του και όχι στις δεξιότητες των προσωπικοτήτων.

Υστερόγραφο: Η κατανομή προσφοράς υπηρεσιών στον ευρύτερο τομέα, είναι ανάλογη με τις δεξιότητες του καθένα. Κάποιοι στη γεωργία, άλλοι στην αλιεία, στη ναυτιλία, στη διακίνηση των αγαθών, στην ενέργεια, και φυσικά κάποιοι θα ασχολούνται λόγω δεξιοτήτων σε καινοτόμες έρευνες και κάθε μορφής τεχνολογία που θα απολαμβάνετε άπαντες. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος απεγκλωβισμού σας από τη παγκόσμια αράχνη. Δουλέψτε σε βάθος ο καθένας σας αυτή τη πρόταση, αν θέλετε να μετατραπείτε σε βασιλιάδες και όχι να περιμένετε τις λαιμητόμους που έχουν στηθεί για όλη την ανθρωπότητα σε όλο το πλανήτη.
-->
ΈΛΛΗΝΕΣ/ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΑΚΌΜΑ ΜΊΑ ΦΟΡΆ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΝΑ ΔΕΊΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ.

Για περισσότερα:
http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/
Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου