Translate

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

"Από μικρή αιτία και ξαφνικά θα ξεσπάσει παγκόσμια σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ"

Χωρίς προειδοποίηση θα καταρρεύσουν όλα...

Όλοι προετοιμάζονται για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο αλλά στην Ελλάδα βαρκούλες αρμενίζουν...
Ειδικοί αμερικανικών think tanks σκιαγράφησαν πως θα μπορούσε να μοιάζει ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Αμερικανοί βλέπουν ότι η Ρωσία θα μπορούσε να προκαλέσει κλιμάκωση, συμπεριλαμβανομένου ενός κυβερνοπολέμου καθώς και επίθεσης στην Βαλτική.
Ο August Cole του think tank «Atlantic Council» αναφέρει πως
«οι μεγάλοι πόλεμοι ξεκινούν συνήθως από μικρή αιτία». Προειδοποιεί πως από την Συρία μπορεί να προκύψει μία μεγαλύτερη σύγκρουση, συγκεκριμένα μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ και υπογραμμίζει:
«Ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε, χωρίς καν να το υποπτευθούν οι πολίτες».
Ο Cole σκιαγραφεί πως θα εξελισσόταν αυτός ο πόλεμος.
«Κάποιος θα μπορούσε να φανταστεί τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο όπως τον Δεύτερο απλά με πιο μοντέρνα όπλα», δήλωσε ο Αμερικανός αναλυτής στο γερμανικό FOCUS Online.
«Ξαφνικά το επικοινωνιακό δίκτυο θα μπορούσε να καταρρεύσει ή το ιντερνέτ να διακοπεί», εκτίμησε και πρόσθεσε πως σίγουρα θα υπάρξουν επιθέσεις σε δορυφόρους καθώς οι χώρες και ο στρατός τους εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την πλοήγηση μέσω GPS.
«Επιθέσεις ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου θα υπάρξουν και στον κυβερνοχώρο», τόνισε ο COLE, με επιθέσεις hackers εναντίον διάφορων σημαντικών στόχων, όπως για παράδειγμα η Wall Street.
«Οι Η.Π.Α. και η Ρωσία πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί αναφορικά με πιθανή κλιμάκωση στην Συρία», υπογραμμίζει.
«Ο Πούτιν έχει λίγες ελπίδες εναντίων των Η.Π.Α. στην Μέση Ανατολή, καθώς τα αμερικανικά στρατεύματα είναι δυνατότερα στην περιοχή», σύμφωνα πάντα με τον Cole.
Ωστόσο, θεωρεί πολύ πιθανό η Ρωσία να ξεκινήσει δεύτερο μέτωπο στην Ανατ. Ευρώπη και δη στην Βαλτική, όπου η «Αρκούδα» είναι δυνατότερη.
-->
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως η παγκόσμια σύρραξη είναι πιο κοντά από ποτέ και όποιος δεν το βλέπει είναι μάλλον τυφλός ή πολύ βολεμένος με την υποτιθέμενη πραγματικότητα που νομίζει πως βλέπει γύρω του!
Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου