Translate

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησε η μάχη εναντίον του σκότους!

Ο χρόνος εδώ και αρκετό καιρό τρέχει τόσο γρήγορα που πλέον γίνεται αντιληπτό ακόμα και απ΄αυτούς που βρίσκονται σε λήθη.
Τα πάντα αλλάζουν ραγδαία γύρω μας και πλέον οι εξελίξεις λαμβάνουν χώρα ερήμην μας. Έχουμε χάσει το μυαλό μας. Πλέον παρατηρείται έντονα το φαινόμενο απώλεια μνήμης. Δεν θυμάμαι, ξεχνάω, άλλα μου λένε άλλα καταλαβαίνω.
Πρέπει να φανούμε δυνατοί, να μην
επιτρέψουμε να μας κυριεύσει η απελπισία, το άγχος , η απόγνωση. Όλα αυτά αποτελούν τροφή για τις δυνάμεις του σκότους που ανέλαβαν (ή τους δώσαμε) εξουσία να μας εξουδετερώνουν αργά και μεθοδικά.
Τόσο αργά που δεν θα προλάβεις να συνειδητοποιήσεις πότε ήταν που κράταγες στα χέρια σου χαρτονόμισμα και πλέον έχεις χάραγμα στο χέρι. Όπως έγιναν τα κανάλια 4 , δηλαδή περιορίστηκε η ελευθερία λόγου , μη τυχόν και ξυπνήσεις απ΄τη λήθη σου.
Έτσι θα περιορίσουν και τις εφημερίδες και τα sites και σιγά - σιγά θα είναι όλα σε ένα τακτοποιημένα και όπως αυτοί θέλουν θα σου περνάνε τα μηνύματα για πλήρη υποταγή.
Πρόβαλε αντίσταση και ενίσχυσε την προσευχή σου στο Χριστό. Κάνε την πίστη σου ασπίδα για να αντισταθείς στα βέλη του πονηρού τα πεπυρωμένα.
Αποσπάσματα από την Επιστολή Αποστόλου Παύλου προς Εφεσίους.
Προς Εφεσίους ΚΕΦ 6 , 11 έως 17
11. Ενδύθητε την πανοπλίαν του Θεού, διά να δυνηθήτε να σταθήτε εναντίον εις τας μεθοδείας του διαβόλου·
(Προς Εφεσίους 6:11)
12. διότι δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου· εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις.
(Προς Εφεσίους 6:12)
13. Διά τούτο αναλάβετε την πανοπλίαν του Θεού, διά να δυνηθήτε να αντισταθήτε εν τη ημέρα τη πονηρά και αφού καταπολεμήσητε τα πάντα, να σταθήτε.
(Προς Εφεσίους 6:13)
14. Σταθήτε λοιπόν περιεζωσμένοι την οσφύν σας με αλήθειαν και ενδεδυμένοι τον θώρακα της δικαιοσύνης
(Προς Εφεσίους 6:14)
15. και έχοντες υποδεδημένους τους πόδας με την ετοιμασίαν του ευαγγελίου της ειρήνης·
(Προς Εφεσίους 6:15)
16. επί πάσι δε αναλάβετε την ασπίδα της πίστεως, διά της οποίας θέλετε δυνηθή να σβέσητε πάντα τα βέλη του πονηρού τα πεπυρωμένα·
(Προς Εφεσίους 6:16)
17. και λάβετε την περικεφαλαίαν της σωτηρίας και την μάχαιραν του Πνεύματος, ήτις είναι ο λόγος του Θεού...
(Προς Εφεσίους 6:17).
Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου