Translate

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Οι Χριστιανοί να δεχτούν τον Μωάμεθ ως προφήτη !

Ούτε λίγο ούτε πολύ μας ζητάνε να αλλαξοπιστήσουμε. Ζούμε ξεκάθαρα σε μέρες Αντιχρίστου και όλοι σπεύδουν για την πανθρησκεία. Ο πάπας Φραγκίσκος σε βίντεο μας προτείνει να αποδεχθουμε όλοι μαζι τον ένα Θεό ως να είναι το ίδιο ο Βούδας με τον Αλλάχ τον Γιαχβέ και τον Χριστό... Τώρα ήρθε η σειρά του ξένου τύπου να βάλει το λιθαράκι του στο οικοδόμημα της πανθρησκείας.
Το άρθρο είναι του θιασώτη της θολοκουλτουρας των
αριστερων Craig Considine στην Huffington Post και δημοσιεύθηκε στις 26 Ιανουαρίου με τίτλο "Γιατί ένας Χριστιανός μπορεί να δεί τον Μωάμεθ ως προφήτη".
Η απάντηση είναι κοφτή και ωμή. Αν μπορεί τότε δεν ειναι Χριστιανός.
Ο Χριστός είπε να λέμε το ναι ναι και το ου ου, οχι αμπελοφιλοσοφίες αριστεροθολοκουλτουρας.
Αλλα να ρωτήσουμε τον Considine οι μουσουλμάνοι μπορούν να δεχτούν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Υιός του Θεού και το ένα από τα τρία πρόσωπα της Αγίας Τριάδος;
Όχι βέβαια δεν μπορούν φρικάρουν και βγάζουν δαιμονικούς αφρούς μόνο και μόνο στην σκέψη, όπως ακριβώς έκαναν οι φαρισαίοι ζητώντας τον σταυρικό Του θάνατο.
Στο παραπλανητικό άρθρο μεταξύ άλλων ο συγγραφέας δηλώνει υπέρμαχος του διαθρησκευτικού διαλόγου.. εμ τι θα 'ταν ενάντιος;
Συνεχίζει ο δήθεν Χριστιανός λέγοντας.. οι Μουσουλμάνοι πρέπει να αποδέχονται τον Χριστό ως προφήτη του Θεού όπως αναφέρεται στο Κοράνι. Δεν θα πάθουν τίποτα αν πουν ότι πιστεύουν στον Χριστό.
Καταρχήν τι παει να πει οτι αποδεχονται οι Μουσουλμάνοι τον Χριστο ως προφήτη. Μα φυσικα τον δεχονται ως έναν καλο ανθρωπο που ειπε καποια ωραια πραγματα και μεχρι εκει.
Μα εμεις οι Χριστιανοι δεν λεμε αυτο!
Αυτό το λενε ολοι οσοι θα φερουν τον Αντιχριστο. Θα πουν ο Χριστος ήταν ενας καλος ανθρωπος παντρευτηκε εκανε και παιδια με την Μαγδαληνη και μετα πεθανε στον σταυρο για τα πιστευω του. Τωρα ερχεται ξανα ο Χριστός (βλέπε Αντιχριστος) προσκυνήστε τον να δειτε προκοπη πάρτε και το χαραγμα να φατε και να πιειτε και ολα καλα.
Εμεις οι Χριστιανοι πιστεύουμε στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΥΙΟ ΘΕΟΥ. Πιστεύουμε σε ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ που ειναι το ένα πρόσωπο της Αγίας Τριάδας.
Πιστεύουμε οτι ο Χριστός φυσικά δεν παντρεύτηκε ως Θεός και σωματικά είναι υιός της Παρθένου Μαρίας.
Αν ο Χριστός δεν αναστήθηκε ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος γράφει, τοτε η πίστη μας δεν έχει νόημα.
Συνεχίζει ο θολοκουλτουραραιος λεγοντας πως δεν βλεπει προβλημα στο να αποδεχτουν οι Χριστιανοι τον Μωαμεθ ως προφητη και εντοπιζει το προβλημα στον ορισμο της λεξης προφήτης !
Ο προφήτης ειναι λεει καποιος που εχει εμπνευσμενη διδασκαλια ή πρεσβευει το θελημα του Θεού. Και εκεί ριχνει ο Considine τα ρέστα του.. Θεωρω λεει τον Μωαμεθ ως πολυ σπουδαίο και τον αναγνωριζω και μπορει να ήταν ο πιο σημαντικος ανθρωπος που περπατησε στην γη και εφερε αγαπη, ειρήνη και πολυ περισσοτερα σε ένα μέρος του κόσμου που δεν είχε τίποτε από αυτά.
Δεν υπάρχουν λόγια .. να απαντήσει κανείς σε αυτον τον παραμυθά της πανθρησκείας. Για ποια αγάπη μιλάει ;;; για την αγαπη προς τα 6χρονα κοριτσακια που επιτρεπει το Κορανι να παντρευονται; Ή για την αγάπη των αποκεφαλισμων με τους οποιους αποκλειστικα και μονο το ισλαμ απεκτησε οπαδους ;
Δεν βλέπει πως συμπεριφερεται η ISIS προς τους αλλόθρησκους και δεν βλεπει πως οι περισσοτερεοι μουσουλμανοι βουβα αποδεχονται αυτη την κατάσταση;
Όσο ο Μωαμεθ προσπαθησε να διαδοσει την "αληθεια" χωρις πολεμο δεν τον ακολουθησε κανεις παρα δυο τρεις μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.
Μετά οταν άρχισε τους πολέμους και με τον εξαναγκασμό της λεπίδας τότε απεκτησε "πιστους".
Και τι πιστους .. θα αμειφθουν με 72 παρθενες και πιλαφια στον παραδεισο των μουσουλμανων. Για αυτο τον Παραδεισο μας μιλησε ο Χριστός ;
Κλείνοντας πρέπει πραγματικά κάποιος να είναι εντελώς τυφλός για να μην μπορεί να δεί την διαφορά των διδαχών του Χριστού που μιλούσε για έμπρακτη αγάπη με τις εντολές του Κορανίου που ειναι ολοϊδιες με τις εντολες του Γιαχβε για λιθοβολισμους, οφθαλμον αντι οφθαλμου και μισος στο μίσος.
Ο Χριστός μιλησε απλά και ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει άλλη οδός σωτηρίας που να οδηγεί στον Πατέρα Μου πλην Εμού. Επίσης μας προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν μετά από Εκείνον πολλοί ψευδοπροφήτες και να ξέρουμε ότι ο Χριστός δεν θα ξαναέρθει ξανά στην Γή παρά μόνο για την Δευτερα Παρουσία όπου αυτος ο ψευτικος κόσμος που ζούμε θα πάψει να υπάρχει και θα διπλωθεί σαν βιβλιο.
-->
Οι ανοησίες περί επίγειας βασιλείας του Χριστού επί της Γης αναφέρονται αποκλειστικά από εκείνους που θα ακολουθήσουν τον Αντιχριστο που θα θέλει να πλανήσει ει δυνατόν και τους εκλεκτους.
Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει η αλήθεια είναι μία:
Δεν υπάρχει άλλος Θεός παρά μόνο ο Ιησούς Χριστός.
Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου