Translate

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Σαουδική Άσκηση ή Εισβολή στη Συρία; 350.000 στρατιώτες, 20.000 άρματα μάχης & 2.500 Πολεμικά αεροσκάφη μαζεύονται κοντά στη Συρία

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την έναρξη της πιο μαζικής στρατιωτικής άσκησης που έγινε ποτέ στη Μέση Ανατολή, με πάνω από 20 χώρες του Κόλπου και άλλα έθνη που συμμετέχουν στην απίστευτη επίδειξη στρατιωτικής ισχύος.
Σε επίσημο λογαριασμό στο Twitter για την North Thunder αναρτήθηκε ότι οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Hafr Al Batin από τις
14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου.
"Μια στρατιωτική άσκηση θα διοικείται από το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας με τη συμμετοχή 20 χωρών και της δύναμη Peninsula Shield".
«Ο κύριος στόχος είναι να αποδειχθεί η υψηλή ετοιμότητα καταπολέμησης των συμμετεχόντων στις ένοπλες δυνάμεις και η προθυμία και η ικανότητα να λειτουργούν με επιτυχία σε κοινές επιχειρήσεις τους», αναρτήθηκε στο tweeter.
H άσκηση με την ονομασία " North Thunder " θα περιλαμβάνει έως και 350.000 στρατιώτες, 20.000 άρματα μάχης, 2.500 πολεμικά αεροσκάφη και 450 ελικόπτερα, και θα συντονίσει τη χρήση των χερσαίων δυνάμεων, καθώς και ναυτική και αεροπορική δύναμη προσωπικού.
Οι συμμετέχουσες χώρες είναι η Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Κατάρ, το Ομάν, η Ιορδανία, η Σενεγάλη, το Σουδάν, οι Μαλδίβες, το Μαρόκο, το Πακιστάν, το Τσαντ, η Τυνησία, τα Νησιά Κομόρες, το Τζιμπουτί, η Μαλαισία, η Αίγυπτος, η Μαυριτανία, και ο Μαυρίκιος, σύμφωνα με το Gulf News.
Ο στόχος της άσκησης διατείνονται ότι είναι, να δείξει ότι η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της είναι «ενωμένοι στην αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων και τη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή."
Ωστόσο, η πραγματικότητα που υποστηρίζει η άσκηση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι η Βουλή των Σαούντ είναι πρόθυμη να παραδεχτεί, και έχει ελάχιστη σχέση με την περιφερειακή σταθερότητα.
Στην πραγματικότητα όλοι σπεύδουν να εκτελέσουν την τελευταία εντολή του Αντιχρίστου σύμφωνα με την οποία :
"Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει να έχει στη Συρία τόσο πολύ στρατό,
από τόσα πολλά κράτη, που να αναρωτιέται ο θλιβερός ηγετίσκος της Ρωσίας, αν θα έχει νόημα να μείνει στην περιοχή ή όχι.
Αν μείνει, ο στρατός του στην περιοχή θα πρέπει να αφανιστεί."
Είναι ξεκάθαρο πλέον για ποιο λόγο μαζεύονται όλοι εκεί.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου