Translate

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

΄Εχετε ξαναδεί ΑΤΙΑ 1 χιλιόμετρο σε μάκρος να βουτάει σε ηφαίστειο;

Αν ακούσετε οτι ένα τεράστιο διαστημόπλοιο βυθίζεται για ακόμη μια φορά στο ηφαίστειο Colima στο Μεξικό θα το πιστεύατε; Τέτοιες εικόνες από βίντεο υπάρχουν πολλές και είναι καιρός ο κόσμος να μάθει την αλήθεια.
Έχουμε τη συνήθεια να αντιδράμε κατηγορηματικά και να αγνοούμε ορισμένα πράγματα. Για εμένα τα ΑΤΙΑ είναι ένα από τα μεγαλύτερα
μυστήρια στον κόσμο και αναρωτιέμαι πολλές φορές γιατί ο κόσμος δεν ασκεί καμία πίεση στα Ηνωμένα Έθνη ή στις κυβερνήσεις για να δηλώσουν τι ακριβώς συμβαίνει με την επίσκεψη των ΑΤΙΑ στην γη και γιατί έχουν περίεργες συνήθειες όπως θα δείτε στα δυο βίντεο.

Πολύ παράξενο και εντελώς ανεξήγητο το γεγονός με τα ηφαίστεια στο Μεξικό και την συχνή επίσκεψη των ΑΤΙΑ στο Popocatépetl και το Colima. Δείτε τις αποδείξεις από το τεράστιο διαστημόπλοιο να βυθίζεται σε μια υπόγεια βάση τους που βρίσκεται μέσα στα βάθη της γης!!!
Το γεγονός συνέβη στα τέλη Οκτωβρίου 2012, όταν περίπου ένα ΑΤΙΑ 1 χιλιόμετρο σε μάκρος να εξαφανίζεται στα έγκατα του ηφαιστείου. Έχετε σκεφτεί γιατί δεν μιλάει κανείς για τις βουτιές των ΑΤΙΑ στα ηφαίστεια και γιατί ακόμα γελάμε όταν ακούμε τέτοιες ιστορίες;

Βίντεο
                  
Το δεύτερο βίντεο είναι από τις 15-2-16

                  
Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου