Translate

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Η Ευρώπη στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, καθώς η Γερμανία αντιμετωπίζει την οικονομική καταστροφή

Η ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική δύναμη θα μπορούσε να αντιμετωπίζει μια τεράστια οικονομική κρίση που θα είχε καταστροφικές συνέπειες για τη Βρετανία ως μια θανατηφόρο θύελλα των οικονομικών προβλημάτων της Γερμανίας.
Η Γερμανία θα μπορούσε να αντιμετωπίζει μια οικονομική κρίση, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες
Σύμφωνα με την Express Co, η βιομηχανική παραγωγή της Γερμανίας έχει πέσει
στο MHΔΕΝ % και η εμπιστοσύνη των πελατών έχει μειωθεί δραματικά, ως ένα μόνο μέρος ενός καταλόγου καταστροφών, για την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Μια πτώση στην ευημερία της Γερμανίας θα μπορούσε να παρασύρει την ευρωζώνη κάτω μαζί της. Ένα σενάριο όλο και πιο πιθανό, εν μέσω αυξανόμενων σημείων επιβράδυνσης της χώρας.
Η χώρα έχει τη μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρώπη και είναι το σημείο όπου δημιουργείται ένα μεγάλο μέρος του πλούτου του Ευρωπαϊκού μπλοκ.
Τα χρήματα της Γερμανίας βοήθησαν στον αγώνα της ευρωζώνης, παρά τις προβληματικές οικονομίες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ελλάδας.
Αν η γερμανική οικονομία καταρρεύσει, θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα ντόμινο, που θα μπορούσε να παρασύρει προς τα κάτω τις οικονομίες των άλλων χωρών.
Αυτό θα ήταν επίσης ένα τεράστιο χτύπημα για την Βρετανία, καθώς η Ευρώπη είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς εταίρους του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το μεγαλύτερο σοκ που αντιμετωπίζει η Γερμανία είναι η επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας, η οποία φέρνει την καταστροφή στις εξαγωγές της.
Η Κίνα είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Γερμανίας και η μείωση της ζήτησης της αναμένεται να χτυπήσει σκληρά τη χώρα.
Η Γαλλία είναι ένας από τους στενότερους εμπορικούς εταίρους της Γερμανίας και η οικονομία της επίσης αγωνίζεται, οπότε περιορίζει τη ζήτηση για τις γερμανικές εξαγωγές.
Ο εμπειρογνώμονας Peter Lundgreen, επικεφαλής της επιχείρησης επενδύσεων κεφαλαίου Lundgreen, δήλωσε: «Οι Γερμανοί εξαγωγείς αισθάνονται τον πόνο από την επιβράδυνση των επιχειρηματικών επενδύσεων, σε πολλές χώρες με αναδυόμενες αγορές, καθώς οι τιμές των βασικών προϊόντων έχουν πέσει."
Η βιομηχανική παραγωγή της Γερμανίας βοήθησε να στηριχθεί η οικονομική ανάπτυξη της χώρας - αλλά αυτοί οι αριθμοί έχουν απόκλιση από τις προσδοκίες των εμπειρογνωμόνων για μήνες.
-->
Επίσης ο Lundgreen πρόσθεσε, ότι η εγχώρια κατανάλωση έχει επίσης τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της χώρας κατά το παρελθόν έτος, αλλά η εμπιστοσύνη των καταναλωτών έχει μειωθεί, από το Ιούνιο του περασμένου έτους, γεγονός που δείχνει ότι η κατανάλωση θα μειωθεί πάρα πολύ.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου