Translate

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Κοκτέιλ φτιαγμένο με ανθρώπινα δάκρυα; Τώρα, γίνεται

Ένα εργαστήριο στα πλαίσια του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να ετοιμάσουν cocktail bitters από τα δάκρυά τους, διοργανώνει το studio των Bompas & Parr, το οποίο εξειδικεύεται στον σχεδιασμό εμπειριών και τη γαστρονομική έρευνα.
Η ομάδα των Bompas & Parr διοργανώνει το εν λόγω event, στις 15 Δεκεμβρίου, στο Βρετανικό Μουσείο Φαγητού (BMOF), με στόχο να
μπορέσει όποιος το επιθυμεί, να δημιουργήσει το “πιο έντονο και προσωπικό χριστουγεννιάτικο δώρο” ή αλλιώς “το δώρο του εαυτού του”.
Στα πλαίσια του εργαστηρίου, το οποίο τιτλοφορείται Bitter Tears Workshop, οι Bompas & Parr θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να συλλέξουν και τα τρία είδη δακρύων: βασικά, αντανακλαστικά και συναισθηματικά.
Για τον σκοπό αυτό, ειδικός χώρος εντός του BMOF θα είναι στολισμένος με κεριά και θα παίζει κλασική μουσική, ενώ θα επιστρατευθούν ακόμα και μασάζ στα βλέφαρα και μυρωδιά μινθόλης, για να παραχθούν και να συλλεχθούν τα δάκρυα του κοινού.

Οι Bompas & Parr θέλουν να δωρίσεις τα δάκρυά σου, σε πόσιμη μορφή, σε αυτόν που αγαπάς.
Οι Bompas & Parr θέλουν να δωρίσεις τα δάκρυά σου, σε πόσιμη μορφή, σε αυτόν που αγαπάς.

Έπειτα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν από έναν συνδυασμό βοτάνων και μπαχαρικών, για να προσθέσουν στα δάκρυά τους, ώστε να αποκτήσουν γεύση, πριν εμποτίσουν το μείγμα με αλκοόλ και δημιουργήσουν τη δική τους, χειρόγραφη ετικέτα για το bitter τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Bompas & Parr βρίσκονται πίσω και από ένα άλλο πρωτοποριακό πρότζεκτ σχετικό με αλκοόλ: την εμπειρία Αλκοολική Αρχιτεκτονική, της οποίας οι επισκέπτες περπατούν σε ένα δωμάτιο όπου κυριαρχεί ένα αλκοολικό νέφος, ένα κοκτέιλ σε αέρια μορφή το οποίο εισπνέουν.

Κατά κανόνα, τα bitters δεν παρασκευάζονται με τη χρήση δακρύων.
Κατά κανόνα, τα bitters δεν παρασκευάζονται με τη χρήση δακρύων.

Μάλιστα, στην τιμή για το εργαστήριο παρασκευής bitters από ανθρώπινα δάκρυα, συμπεριλαμβάνεται και μία επίσκεψη διάρκειας μίας ώρας στην Αλκοολική Αρχιτεκτονική, καθώς και οδηγίες δημιουργίας ενός αναμνηστικού από τις τρίχες της κεφαλής των συμμετεχόντων.
Το νέο πρότζεκτ των Bompas & Parr, από το οποίο οι συμμετέχοντες θα φύγουν με δύο μπουκάλια των δικών τους ανθρώπινων bitters, ένα για να δωρίσουν και ένα για τους ίδιους, είναι ήδη sold out. Φανταζόμαστε αντιδράσεις όσων θα λάβουν το συγκεκριμένο δώρο:
-->


*Kεντρική φωτογραφία από το site των Bompas & Parr.
Από το pathfinder
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου