Translate

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Μαζικές καταγραφές UFO στις ΗΠΑ απο την αρχή του Σεπτ.-video (λέτε να άρχισε το δούλεμα;;;)

Ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις έναν πληθυσμό είναι η δημιουργία μαζικών εντυπώσεων σε επίπεδο ψύχωσης. Δημιουργείς την πραγματικότητα που εσύ θες και οι αδαείς ακολουθούν…πόσο μάλλον όταν αυτοί οι αδαείς πιστεύουν ότι ο Ράμπο είναι αληθινός, ο Ρόκυ έφαγε ξύλο αλλά νίκησε και ο Μίκυ Μάους ζει στην Λιμνούπολη….
Το χόλυγουντ και η τεχνολογία παίζουν τον ρόλο τους στον έλεγχο των μαζών, που κατ όνομα μόνο ενηλικιώνονται και
αποκτούν δικαιώματα χωρίς γνώση και χωρίς ουσία. Είναι οι ίδιες μ΄παζες που πιστεύουν ότι η Χίλαρυ είναι φιλάνθρωπος και ο Ομπάμα χαρισματικός ηγέτης…. Είναια αυτοί που πιστεύουν ότι υπάρχει ο Μπάτμαν….

Απο την αρχή λοιπόν του Σεπτ…δηλαδή τώρα και ενώ έχουν παραμυθιάσει τον κόσμο για τον περιούσιο λαό…που τον αγαπά Ο Θεός και συνεχίζει να τον έχει εκλεκτό και ας κάρφωσε Τον Υιό Του σαν σφαχτάρι Στον Σταυρό, ενώ ετοιμάζουν , αν τους κάτσει το χρηματιστηριακό κράχ για να βγούν μετά να πουν ότι το προέβλεψαν, αρχίσαν για τους ποιο εξελιγμένους και τον βομβαρδισμό των ΜΜΕ με εμφανίσεις  ΟΥΦΟ.
Είναι προφανές ότι τα άλιεν, δεν έχουν τι να κάνουν και επισκέπτονται τον ζωολογικό κήπο Γη για να δούν …εμάς. Προς Θεού….δεν μιλάν μαζί μας…κάνουν αποκλειστικές εμφανίσεις απο μακρυά, διότι ως γνωστό…μείζων σεβασμός εξ αποστάσεως.

Σας παραθέτουμε λοιπόν, τρία βίντεο που κατακλύζουν το δίκτυο ….και απολαύστε τις αποκλειστικές εμφανίσεις στον ουρανό των νοητικά εξελιγμένων αμερικανών.
Αποκλειστικός χορηγός το ίδρυμα ανέγερσης του ναού                                     

Από το paraxeno
-->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου