Translate

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

To Bατικανό πίσω απο θεωρίες για Αστροπύλες και επαφές με εξωγήινους… Το βδέλυγμα της ερημώσεως …

Το Mount Graham International Observatory (MGIO) βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Αριζόνα. Εκεί, Ιησουίτες παραδέχονται ότι παρακολουθούν κάτι που πλησιάζει τη γη.
Όταν βγήκε στο φως η συνωμοσία του Exo-Vaticana (σχετικά με την Άφιξη του Εξωγήινου Σωτήρα), ο κορυφαίος αστρονόμος του Πάπα άρχισε να αναλύει  στην επίσημη ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου του Βατικανού  τη νέα φιλική προς τους εξωγήινους θεολογία καθώς και την
συσκευή LUCIFER στο όρος Graham.
Έχουμε μια αντίχριστη νέα δογματική που ξεκινά απο την Ρώμη
 Η τοποθεσια που βρίσκεται το MGIO προπαγανδίζεται  ότι σχετίζεται με μια φυσική(;) πύλη, μια πύλη προς μια άλλη διάσταση. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό οι αιρεσιάρχες, καθολικοί, μασώνοι και ιλλουμινάτοι, να παρουσιάσουν αυτούς στους οποίους επιθυμούν να παραδώσουν την εξουσία του κόσμου, ως είτε αγγέλους, είτε εξωγήινους φιλικούς,είτε και τα δύο.
Όλα αυτά σε συνδιασμό με τον ύποπτο αυτόν Σεπτέμβριο και την αναπτυσόμενη παραφιλολογία μας δημιουργούν την βεβαιότητα ότι επιδιώκεται απο τα γνωστά κέντρα ένα μαζικό ψυχωσικό επεισόδιο… Η επιδοτούμενη αυτή ΨΥΧΩΣΗ θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους να επιβάλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Στο παρακάτω video αναπτύσονται όλες αυτές οι ωραίες και περίεργες θεωρίες προετοιμασίας και συγκεκριμένα…
• Τι πραγματικά είναι το όρος Graham, όπου φιλοξενεί το MGIO και γιατί η NASA και το Βατικανό βρίσκονται εκεί
• Τι λέει η Βίβλος σχετικά με τις πύλες και τα όντα που περιμένουν πίσω τους
• Αρχαίες αστροπύλες-stargates και τον τρόπο δράσης τους
• Σχετικά με το Gobekli Tepe, το Baalbek και τα μυστικά των επόμενων αθανάτων
• Το απόκρυφο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για την επιστροφή των θεών τους, ή αλλιώς δαιμόνων με την μορφή αγγέλων ή εξωγήινων…
-->

                        
Από το paraxeno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου