Translate

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τελευταία Ευκαιρία …….

Έκκληση προς τους απανταχού Έλληνες να ενεργοποιηθούν άμεσα συμβάλλοντας στο να σωθεί το Έθνος και η Πατρίς.
Η Τελευταία Ευκαιρία …….
Γράφει ο Αυτά ……….
Βρισκόμαστε πλέον κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού, και ήδη έχουμε πάρει σοβαρή κλίση στο να βυθιστούμε στην άβυσσο και την αφάνεια ….. να σβήσει η Ελλάς.
Δεν προσπαθώ να πω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα …. δυστυχώς είναι
πλέον τραγικά, βρισκόμαστε στο σημείο που ελάχιστα απέχουμε από αυτό που πλέον δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Ήδη μάλλον πρέπει όλοι να γνωρίζετε ότι εδώ και καιρό το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει καταπατηθεί, και οι τύποις πλέον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, Δικαστική Εξουσία και τουλάχιστον Ανώτεροι Αξιωματικοί Στρατού και Αστυνομίας ελέγχονται εάν δεν έχουν απόλυτα προσχωρήσει σε αλλότρια κέντρα και κανείς εξ αυτών όχι μόνον δεν κάνει τίποτε για να σταματήσει τον κατήφορο στον οποίο ευρισκόμαστε τουναντίον προωθεί με κάθε μέσον και τρόπο την πλήρη διάλυση της Πατρίδος και την ολοσχερή εξόντωση των τελευταίων Ελλήνων και πολιτών αυτής της χώρας.
Το θέμα πλέον δεν είναι η δυσβάστακτη φορολογία των πολιτών προς όφελος μιας μικρής μερίδος λωποδυτών και καταχραστών, ούτε το ξεπούλημα των φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών. Το θέμα δεν είναι καν η μη δίκαιη απόδοση δικαιοσύνης, η συγκάλυψη και το κουκούλωμα των μιζών, η συντεχνιακή κάλυψη όσων διοίκησαν από όλο το πολιτικό φάσμα, ούτε το ότι το πολιτικό κατεστημένο γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την βούληση του Ελληνικού λαού, ούτε βεβαίως ότι υποτελείς στα κελεύσματα των αφεντικών τους φόρτωσαν και φορτώνουν την πατρίδα με ένα χρέος το οποίο εκ των πραγμάτων ουδέποτε είναι δυνατόν να αποπληρωθεί καθιστώντας έτσι τον Ελληνικό λαό έρμαιο στα χέρια των τοκογλύφων.

Το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ.
Έχει να κάνει με την απόλυτη δέσμευση και εγκλωβισμό της χώρας στα οσονούπω κρυφίως προωθούμενα σχέδια πλήρους δουλοποίησης.
Με την υπογραφή συμφωνιών εν μέρει κρυφών ως προς το περιεχόμενο και τον σκοπόν επιχειρούν να απαλείψουν διά παντός το ενδεχόμενο η ΠΑΤΡΙΣ να ανακτήσει την Ελευθερίαν της.
Τα σχέδια αυτά έχουν να κάνουν με την προώθηση δημιουργίας Ευρωαστυνομίας και Ευρωστρατού.
Ήδη είναι αυτό γνωστό, εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι ότι θα προσπαθήσουν αυτό να εφαρμοστεί τουλάχιστον εν μέρει μέχρι τέλους του έτους (2015).

Ήδη για την διείσδυση και τον εν μέρει έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας γίναμε πολλές φορές μάρτυρες αυτού – πράκτορες της Europol πιάστηκαν στα πράσα από τον δημοσιογραφικό και όχι μόνο φακό να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αρκετές περιπτώσεις και οι εν ημίν γλείφτουλες να ποιούν την νήσσαν.
Δεν είμαι γνώστης του αν εν τω μεταξύ έχουν αναλάβει και τον πλήρη έλεγχο του διοικητικού κέντρου… αλλά κοντός ψαλμός….. αν δεν το έχουν ήδη κάνει όπου να “ναι θα το κάνουν.
Εν τω μεταξύ ο νέος, Ολλανδός αυτήν την φορά, Διευθύνων του προτεκτοράτου Ελλάς όπου να “ναι έρχεται και αναλαμβάνει την διοίκησην, εντέλλοντας και δίνοντας οδηγίες στην όποια κυβέρνηση, για τα επόμενα βήματα.

Στον Στρατό επίσης προχωρούν μυστικά πολλά …… πράγματα.
ΟΤΑΝ ….. τους βγει ….. προς το τέλος του έτους και προχωρήσει το πράγμα ….. τότε πλέον και φανερά θα έλθουν να αναλάβουν την αρχηγία και διοίκηση εντεταλμένοι των …. αφεντικών.
Όταν πλέον αυτό συμβεί ….. θα πρέπει να ξεχάσουμε την όποια ανάνηψη …. καθώς δεν θα μπορεί να κουνηθεί φτερό.
Το τι θα χρησιμοποιήσουν ως πρόσχημα για την εφαρμογή και εγκαθίδρυση αυτού του σκηνικού νομίζω πρέπει να είναι εμφανές στον κάθε σκεπτόμενο.

Όπου να “ναι μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού θα βρεθεί σε απόγνωση καθώς οι φόροι και τα χρέη θα εκτοξευτούν στα ουράνια. Μαζί με το μεγάλο και διογκούμενο πρόβλημα της ανεργίας είναι ένα εκρηκτικό μείγμα που σύντομα θα κάνει μπαμ … μαζί με το Λαθρομεταναστευτικό που οσονούπω παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Ατομικές ή και Ομαδικές αντιδράσεις θα ξεκινήσουν και όποιον πάρει ο χάρος – καθώς πλέον δεν θα έχουν τίποτε να χάσουν και βέβαια οι πρώτοι π[ου θα το πληρώσουν θα είναι τα απόλυτα χαμηλόβαθμα στελέχη του συστήματος – εφοριακοί, δικαστικοί, εισαγγελείς, μπάτσοι- οι οποίοι όσο και να λένε ότι κάνουν την δουλειά τους βοηθώντας την επιβολή του ανάλγητου πλέον κράτους, δεν θα τύχουν κανενός ελαφρυντικού.
Καθώς το σύνολο σχεδόν του Πολιτικού, Δικαστικού και Στρατοαστυνομικού σώματος είτε είναι πουλημένοι είτε χειραγωγούνται, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουνήσουν έστω και αν βλέπουν τον όλεθρο να καταφθάνει.

Από την άλλη ο ΛΑΟΣ καθεύδει μακαρίως ελπίζοντας ότι όλα θα γίνουν και θα λάβουν μέρος στην πλάτη του γείτονα, και αυτός θα είναι ο τυχερός που με κάποιον θαυμαστό τρόπο θα μείνει αλώβητος.

Αρκετές φορές το περασμένο διάστημα προσπάθησα μέσα από σχολιασμούς, άρθρα άλλα και διά ζώσης να παρακινήσω στην ενεργοποίηση του Λαού αλλά εις μάτην. Με παντοίους τρόπους προσπάθησα να δείξω ότι το Σύνταγμα καταπατείται βαναύσως, ότι υπάρχουν δρόμοι σωτηρίας για την Ελλάδα εκτός Ευρώ και Ευρωζώνης, ότι μπορούμε για πολλούς λόγους να διαγράψουμε και να απαγκιστρωθούμε από το όποιο χρέος, ότι ακίνδυνα μπορούμε να πάμε σε Εθνικό Νόμισμα, ότι έχουμε κάθε λόγω να ξεκινήσουμε ένα νέο Χρηματοπιστωτικό σύστημα, ότι μπορούμε να κάνουμε την πατρίδα μας περίλαμπρο δείγμα, ότι μπορούμε όλοι να απολαύσουμε ευημερία και ασφάλεια , ότι … ότι …. ότι ….
Αλλά φαίνεται κανείς να μην ακούει ….. όλοι να είναι βολεμένοι στην μούχλα τους …. πιστεύοντας ότι αυτοί θα μείνουν ανέγγιχτοι ….. περιμένοντας να τα κάνει όλα ο μαλάκας ο γείτονας και αυτοί απλά να απολαύσουν τους καρπούς.

Οπότε η Πατρίς φαίνεται …. οριστικά χαμένη !!
Εκτός και ΑΝ …. Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος πιέσουν με κάθε τρόπο και μέσον, όπου έχουν πρόσβαση σε υψηλόβαθμα στελέχη Στρατού και Δικαιοσύνης τούτα να διαφοροποιηθούν από τις εντολές των Στοών και να αναλάβουν δράση για την αποκατάσταση του Συντάγματος και την μετέπειτα Απελευθέρωση της Πατρίδος.
Αυτά είχα να πω και να σας καλέσω όλους ξανά ….. η Πατρίς και η ΕΛΛΑΣ δεν ζητάει απαιτεί απ” όλους μας να εγερθούμε …. καθώς ο Καιρός δεν καν Εγγύς … είναι ήδη περασμένος !!!
Να “στε καλά …. και ευχαριστώ που είχατε το σθένος και τα κότσια να διαβάσετε το μικρό αυτό «παραλήρημα ενός τρελού»
-->
Σας χαιρετώ με την ευχή για μια ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ !!!
Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου