Translate

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Κομμουνισμός μιας Νέας Εποχής: Εργάτες ουρούν σε μπουκάλια για να μην… απολυθούν

Η Amazon εξωθεί τους εργαζόμενους σε κάποιες αποθήκες να ουρούν σε μπουκάλια!!!
Όχι δεν είναι αστείο!

Οι κατηγορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον δημοσιογράφο James Bloodworth, ο οποίος εργάστηκε μυστικά σε μια αποθήκη της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σύμφωνα με το lifo, ο Bloodworth αναφέρει ότι ορισμένοι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να περπατήσουν την αποθήκη των 65.000 τ.μ. (απόσταση περίπου 10 λεπτών με τα πόδια) για να φτάσουν στις
δύο μοναδικές τουαλέτες που εξυπηρετούσαν το σύνολο του χώρου και των 1.200 εργαζομένων.
Ο Bloodworth ισχυρίζεται επίσης ότι έπρεπε να περπατά σχεδόν 10 μίλια κάθε μέρα για διάφορα καθήκοντα μέσα στις εγκαταστάσεις και ότι ο «χρόνος σπατάλης» παρακολουθούνταν συνεχώς.

Μία μοντέρνα εκδοχή του Κομμουνισμού, στον οποίο αντί για το Κόμμα-Δυνάστη, στην κορυφή βρίσκονται οι πολυεθνικές, στις οποίες οδηγούνται όλο και περισσότεροι πολίτες.
Ως αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι ουρούσαν σε μπουκάλια επειδή ζούσαν από το φόβο των παρατηρήσεων για τη σπατάλη χρόνου και πώς αυτό θα μπορούσε να τους κάνει να χάσουν την δουλειά τους, αναφέρει ο δημοσιογράφος στην βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun».
«Οι στόχοι αυξήθηκαν δραματικά. Δεν πίνω νερό γιατί δεν έχω χρόνο για τουαλέτα» περιγράφει μια μαρτυρία.
-->
«Όλοι φοβούνται για τη δουλειά τους. Ειλικρινά αν ήξερα ποτέ πώς είναι αυτή η εταιρεία δεν θα άφηνα την προηγούμενη δουλειά μου. Το κέντρο της Amazon είναι το πιο τρομακτικό μέρος», αναφέρει άλλος υπάλληλος.
Από το el.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου