Translate

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

«...Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν» BINTEO

amfipolinews

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι είναι το GPS κι ακόμα περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει, το πως είναι στημένο.

Πρόκειται για ένα δίκτυο δορυφόρων παρατηρητών από το διάστημα, που μπορεί να εντοπίσει ο,τιδήποτε πάνω στην επιφάνεια της Γης.
Ακόμα και στου βοδιού το κέρατο να θες να κρυφτείς, δεν
θα μπορείς. Το GPS μπορεί να σε εντοπίσει όπου κι αν είσαι.
 Ακόμα και αν νομίζεις ότι δεν έχεις σήμα και μπορείς να μείνεις αθέατος, οι ειδικοί που μιλούν στο βίντεο που ακολουθεί, σου λένε πως σίγουρα, έχεις αυταπάτες!
 Παράλληλα η τεχνολογία πάει ακόμα παραπέρα. Μια εταιρεία που ονομάζεται EarthNow, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο δίκυο δορυφόρων για να προσφέρει "ζωντανό και αφιλτράριστο"  υλικό, σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο στη γη, προσβάσιμο από smartphones και tablets και διαθέσιμο στους κατασκευαστές εφαρμογών. Αυτό είναι ένα "δραματικό άλμα προς τα εμπρός" σε σχέση με τα σημερινά συστήματα, τα οποία μεταδίδουν βίντεο κλιπ σε βραδύτερες ταχύτητες, όπως ισχυρίζεται η εταιρία EarthNow.
 Το υλικό αυτό σε βίντεο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για περιπτώσεις όπως η παρακολούθηση της παράνομης αλιείας, η παρακολούθηση των μοντέλων μετανάστευσης των ζώων και η παρακολούθηση των δασικών πυρκαγιών.
 Η επένδυση αυτής της εταιρίας έρχεται εν μέσω του ευρύτερου ενθουσιασμού για εφαρμογή της διαστημικής βιομηχανίας στις ιδιωτικές αγορές και υποστηρίζεται από την SoftBank και τον Bill Gates. Το SpaceX του Elon Musk, για παράδειγμα, δοκιμάζει μια νέα υπηρεσία διαδικτύου μέσω ενός δικτύου δορυφόρων.
Οι επενδύσεις στην παρακολούθηση και τη δήθεν ασφάλεια φέρνουν πολύ χρήμα και οι μεγαλοκαρχαρίες το γνωρίζουν αυτό.
-->
Όλοι κερδίζουν καθώς μετατρέπουν τη Γη σε πλανήτη φυλακή. Όλα θα καταγράφονται κι όλοι ιθα παρακολουθούνται, ώστε να προσφερθούν δέσμιοι στην εξουσία του παγκόσμιου ηγέτη που θέλει να κάνει την αμφάνισή του.
 el.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου