Translate

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Αφρικανική σκόνη και στον Δ. Διαστημικό σταθμό; Ή ο Νιμπίρου μας κουνάει την ουρά του;

Ένα πραγματικά περίεργο γεγονός συνέβη στις 26/3/18, όταν εμφανίστηκε στο διάστημα μία τεράστια λαμπερή
ομίχλη, κόκκινης απόχρωσης, η οποία περιέβαλε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Λίγες μέρες νωρίτερα, σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες σημειώθηκε ένα παράξενο φαινόμενο, όπου πορτοκαλί χιόνι έπεσε σε βουνά και
χιονοδρομικά κέντρα. Η Ρωσία, η Βουλγαρία, η Ουκρανία και η Ρουμανία, μετατράπηκαν σε πορτοκαλόχρωμα χιονισμένα τοπία «Αποκάλυψης».
Το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα η Ελλάδα δέχτηκε την αφρικανική σκόνη από την Σαχάρα, ενώ ειδικότερα η Κρήτη απέκτησε και αυτή μία κίτρινο-πορτοκαλί απόχρωση που θύμιζε τοπίο από τον πλανήτη Άρη, τον λεγόμενο και κόκκινο πλανήτη.
Σε διάφορα δελτία ειδήσεων ανά τον κόσμο, αναφέρθηκε ότι το πορτοκαλί χιόνι στις τέσσερις χώρες που προαναφέραμε, πιθανότατα ήταν αποτέλεσμα των ανέμων που μετέφεραν άμμο από την έρημο της Σαχάρας. Αλλά κανείς μετεωρολόγος ή άλλος επιστήμονας δεν φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι η αφρικανική σκόνη που «πετάει» ήταν ο πραγματικός λόγος που «έβαψε» το χιόνι πορτοκαλί.
Ο γνωστός Streetcap1 με το ομώνυμο κανάλι στο youtube, εντόπισε και αναμετέδωσε ένα παράξενο φαινόμενο στο διάστημα που κατέγραψε η NASA: Την λάμψη μίας κόκκινης ομίχλης που κάλυψε για ένα μικρό χρονικό διάστημα τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Άραγε, «η άμμος της Σαχάρας μπορεί να ταξιδέψει στο διάστημα προκαλώντας την κόκκινη λάμψη; Ποια θα μπορούσε να είναι η πραγματική πηγή αυτού του περίεργου φαινομένου του διαστήματος;» αναρωτιέται.
Το 1950 ο Velikovsky δημοσίευσε το πρωτοποριακό βιβλίο «Κόσμοι σε Σύγκρουση» και ανάμεσα σε άλλα, ισχυρίστηκε ότι ένας τεράστιος πλανήτης-κομήτης πέρασε και αλληλεπίδρασε με τη Γη στο παρελθόν. Αναφερόταν σε έναν άγνωστο επίσημα πλανήτη, τον οποίο όσοι ασχολούνται, γνωρίζουν ως Νιμπίρου.
Ο Velikosysky έγραψε για τον Nibiru:
Από την άφιξή του (Νιμπίρου) στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος το 2003, λέγεται ότι η Γη κατά τη συγκεκριμένη στιγμή θα συναντήσει την ουρά του Nibiru και ένα από τα πρώτα ορατά σημάδια αυτής της συνάντησης είναι η ερυθρότητα της επιφάνειας της γης από λεπτή σκόνη σκουριάς καθώς και ογκώδη σύννεφα φορτισμένα με κόκκινη, σκόνη οξειδίου του σιδήρου.
Αυτή η κόκκινη σκόνη ανατινάσσεται, δημιουργώντας κόκκινες αμμοθύελλες και προκαλεί αιματόχρωμα και παράξενα ηλιοβασιλέματα, καθώς και κόκκινο ουρανό (ακόμα και τη νύχτα) και χρωματιστά σύννεφα που διαδίδονται από ορίζοντα σε ορίζοντα. (earthchangeshotline).
Όταν τον βλέπει κανείς από τη Γη, ο Nibiru εμφανίζεται με ένα κόκκινο χρώμα του αίματος λόγω αυτού του κόκκινου σύννεφου σκόνης, το οποίο είναι έξω από την ατμόσφαιρά του.
Είναι άραγε πιθανό, το «υποθετικό» και αμφιλεγόμενο ουράνιο σώμα Nibiru να είναι η πραγματική αιτία του πορτοκαλί χιονιού και όχι η Αφρικανική σκόνη; Είναι πιθανό η περίεργη κόκκινη λαμπερή ομίχλη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, να οφείλετε στον Νιμπίρου;
Όποια κι αν είναι η απάντηση, το φαινόμενο είναι πολύ περίεργο και οι συμπτώσεις πάρα πολλές.
Για να δείτε το πρωτότυπο υλικό με τον ΔΔΣ και την κόκκινη λαμπερή ομίχλη που τον σκέπασε πατήστε εδώ http://www.ustream.tv/recorded/113863929 και πηγαίνετε στο 45 λεπτό.
Σε κάθε άλλη περίπτωση δείτε τα video που ακολουθούν και μην ξεχάσετε να μας αφήσετε τα σχόλιά σας.
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
RED MIST GLOW at the International Space Station ( Linked )
-->
Mysterious RED MIST GLOW at the International Space Station
Από το katohika
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου