Translate

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Διάσημος "επιστήμονας" προτείνει ως λύση ασφαλείας την ένωση ανθρώπων-μηχανών! ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση των αποκαλύψεων που κάνει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος,
στο βιβλίο του "MATRIX DOMINION 4 " της σειράς: ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, Τόμος 72.

 Ο διάσημος φυσικός, αστρονόμος κλπ, καθώς και φουτουριστής Michio Kaku, στην παρουσία του στο πλαίσιο της Συνόδου Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι, περιέγραψε την εξέλιξη των
ρομπότ στο μέλλον, ενώ προέβλεψε ότι η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης θα γίνει μεγαλύτερη από την τεχνολογία των αυτοκινήτων στις μέρες μας. Θεωρεί την ανάληψη της εξουσίας από την τεχνητή νοημοσύνη ως πιθανή κι ακόμα, ότι μπορεί να καταστεί επικίνδυνη για τους ανθρώπους, αλλά όπως λέει, η τεχνητή νοημοσύνη θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, βιομηχανίες και νέα πεδία με νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν!

 Προτείνει να χρησιμοποιήσουμε ως δικλείδα ασφαλείας απέναντι σε μια πιθανή δολοφονική τεχνητή νοημοσύνη, την εμφύτευση ενός τσιπ που θα την απενεργοποιεί.

Υποτίθεται ότι είναι και διάσημος φυσικός! Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει, ότι η τεχνητή νοημοσύνη, από τη στιγμή που αποτελεί νοημοσύνη, θα μπορεί πολύ απλά, να παρακάμψει ακόμα και το τσιπ ασφαλείας, που προτείνει ως λύση!

Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού ο ίδιος, απαντώντας σε φαν του Reddit, μετά την ομιλία του, είπε ότι κατά τον 21ο αιώνα τα ρομπότ θα είναι τόσο έξυπνα, ώστε να παρακάμπτουν τα πιο εκλεπτυσμένα συστήματα ασφαλείας. Μήπως μας δουλεύει λοιπόν, όταν λέει, ότι με ένα τσιπάκι θα τα απενεργοποιούμε; Όχι!

 Ο σκοπός του είναι να μας οδηγήσει στην αποδοχή της λύσης, που προτείνεται για εμάς, όπως πάντα χωρίς εμάς κι αυτή δεν είναι άλλη, από την συγχώνευση του ανθρώπου με τη μηχανή. Και μάλιστα θα αποφασίζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι, κατά πόσο αποτελεσματικά θέλουν να αντιμετωπίσουν τις απειλές, από τον τρόπο με τον οποίο θα δέχονται να συγχωνευτούν με την τεχνολογία, τροποποιώντας τον εαυτό τους!

 Πρεσβευτής κι αυτός του μετανθρωπισμού δηλαδή και πετάει το μπαλάκι στις επόμενες γενιές των ανθρώπων, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα από το κουτί της Πανδώρας που θα έχουν ανοίξει οι επιστήμονες του σήμερα, ακολουθώντας τις οδηγίες της Νέας Τάξης.

 Τότε, λέει, θα αποφασίζουν οι άνθρωποι, κατά πόσο θα θέλουν να γίνουν μηχανήματα! Θα τους έχετε αφήσει όμως επιλογή, εσείς οι επιστήμονες, που δεν ξέρετε τι σας γίνεται κύριε Kaku κι ο κάθε κύριος Kaku; Φυσικά και όχι, αφού τα πάντα τα φτιάχνετε από τώρα, να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους σε ένα δίκτυο, το δίκτυο των πραγμάτων, που μετά θα το ενώσετε με τον άνθρωπο, ώστε να μην μπορεί να ζήσει κανείς έξω από αυτό. Με τέτοιους επιστήμονες δεν είναι να απορεί κανείς γιατί πάμε προς την καταστροφή!
Από το el.gr
-->
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου