Translate

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Η ηλεκτρονική καταδυνάστευση του Έλληνα (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Από 22 Ιανουαρίου του 2018 θα τεθεί σε εφαρμογή το Μητρώο Πολιτών το οποίο είναι ένα πληροφοριακό σύστημα το οποίο αρχικά θα συνδέει το ληξιαρχείο με διάφορες υπηρεσίες του δημοτολογίου. Παράλληλα έκανε την εμφάνιση της η είδηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην Βουλή των Ελλήνων. Με λίγα καθαρά και απλά λόγια σαν Έλληνες θα πούμε το μεγάλο
αντίο στην Ελευθερία μας έτσι χωρίς να υπάρχει αντίσταση. Για όσους και όσες έχουν αμφιβολίες για το ότι όλα αυτά δεν γίνονται για το καλό μας να σας θυμίσω ότι όσες φορές μας είπαν ότι κάνουν πράγματα προς το συμφέρον μας, πάντα βλέπουμε το αντίθετο αποτέλεσμα δυστυχώς.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι όλες αυτές οι αλλαγές γίνονται ώστε να μειωθεί η γραφειοκρατία όπως μας λένε. Αλήθεια την γραφειοκρατία ποιος την δημιούργησε; Οι ίδιοι αφανείς κατά τα φαινόμενα κύκλοι που δημιούργησαν εξ’ αρχής το πρόβλημα, τώρα μας δίνουν απλόχερα την λύση. Ας μην γελιόμαστε λοιπόν για όλα αυτά που μας προσφέρουν. Ναι μεν θα λυθεί το πρόβλημα της γραφειοκρατίας αλλά θα δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα χάσουμε την Ελευθερία μας.
Για να μην νομίζει κανείς ότι το Μητρώο Πολιτών που προανέφερα ότι θα μείνει απλά στην σύνδεση τμημάτων του ληξιαρχείου με τα τμήματα του δημοτολογίου, να σας αναφέρω ότι ήδη συζητάνε αυτή η σύνδεση να επεκταθεί και σε οργανισμούς οι οποίοι έχουν να κάνουν με την Υγεία. Δηλαδή δεν θα ξεφεύγουμε από πουθενά!!! Δείτε το ρεπορτάζ του καναλιού TOP CHANNEL.

Δείτε:
Από το el.gr
-->
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου