Translate

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Εκτυφλωτική Λάμψη και έκρηξη πάνω από τον ουρανό γειτονιάς στο Τέξας

Μια μυστηριώδης “έκρηξη” συνεβη σε μια γειτονιά του βόρειου Τέξας και οι κάτοικοι δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς ήταν ή τι μπορεί να σημαίνει.
Οι κάτοικοι στο North Oak Cliff δήλωσαν ότι άκουσαν ένα εκρηκτικό θόρυβο γύρω στις 8:34 μ.μ. την Τετάρτη το βράδυ. Ορισμένοι ανέφεραν ότι ειδαν πρώτα ένα φλας και έπειτα ακουσαν ενα μεγαλο θορυβο
Ο κατοικος Isaac Martinez κατάφερε να
τραβήξει ένα σύντομο βίντεο του γεγονοτς από τις κάμερες ασφαλείας του.
“Από το πουθενά, ακουσα αυτό το pow!” είπε ο Φίλιπ Ουάσιγκτον, ο οποίος άκουσε το θόρυβο από το διαμέρισμα του που ειναι μπροσατ απο τον αυτοκινητόδρομο Kings. “Ακριβώς για να το πω ηταν μια τεράστια έκρηξη.”
Ο Ουάσιγκτον ήταν ένας από τους πολλούς που ανέφερε ότι άκουσε το θόρυβο
«Ήταν χωρίς αμφιβολία ο πιο δυνατός ήχος που έχω ακούσει», είπε ο Ουάσιγκτον. “Θα μπορούσε καποιος να αισθανθεί την κρούση του ήχου.”
Μερικοί σκέφτηκαν ότι ο θόρυβος ήταν ένα κακό αυτοκινητιστικο ατυχημα
Άλλοι υπολόγισαν ότι ένας μετασχηματιστής μπορει να εσκασε, αλλά κανείς δεν ανέφερε καποια διακοπή ρεύματος στην περιοχή.
“Ήταν αμέσως προφανές ότι κάτι είχε πέσει από τον ουρανό”, δήλωσε ο Ron DiIulio, ένας αστρονόμος στο Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας.
Ο DiIulio είπε ότι ο θόρυβος ήταν από μια ηχητική έκρηξη που προκλήθηκε είτε από μετεωρίτη είτε από κάποιο είδος χώρου.
“Επειδή εισχωρει μέσα, εκρήγνυται, αλλά καθώς εκρήγνυται, περνάει και την ταχύτητα του ήχου, γι ‘αυτό παίρνουμε τοσο δυνατες ενδειξεις οσο περνάει», είπε ο DiIulio.
Είπε ακομα οτι εκατοντάδες τόνοι μετεωριτών πέφτουν καθημερινά.
Ο DiIulio είπε ότι οι περισσότεροι καίγονται γρήγορα ή σπάνια πιάνονται με τη φωτογραφική μηχανή.
Από ό, τι είδε στο βίντεο, ο DiIulio εκτιμά ότι ό, τι μπαίνει στην ατμόσφαιρα της Γης ήταν περίπου το μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ.!!
-->
«Θα έπρεπε ολοι που το ειδαν να θεωρούν τον εαυτο τους τυχερο όγιατι ειχαν μια εμπειρία στη ζωή που πολλοί άνθρωποι δεν θα εχουν», δήλωσε ο DiIulio. “Ένα αληθινό αστέρι.”
Από το katohika
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου