Translate

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Το μεγάλο μυστικό του Μουσολίνι!..

Και μόνο το γεγονός ότι ο Μουσολίνι θέλησε να χτυπήσει τον Ελληνισμό την 28ην Οκτωβρίου, ως αντιστάθμισμα της πανωλεθρίας και οριστικής καταστροφής της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τον ελληνικό στρατό του Μέγα Κωνσταντίνου την 28ην Οκτωβρίου 312 μ.Χ., αυτό και μόνο το γεγονός αποδεικνύει από μόνο του ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν
Ελληνική Αυτοκρατορία!.
ΧΡΟΝΙΑ Πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την σημερινή εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940!.. Ιδιαίτερα στις μέρες μας όπου ο Ελληνισμός δοκιμάζεται από χίλιους μύριους κινδύνους και θα πρέπει να σφυρηλατήσουμε την ενότητα του Έθνους μας προς αποτροπήν ενός νέου επιβουλέα του Ελληνισμού, όπως ήταν ο Μουσολίνι!..

Δεν θα μπω στη λογική τού ποιος είπε πρώτος το «Όχι», ο Μεταξάς ή ο ελληνικός λαός, διότι όπως έλεγε προ καιρού στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος η φλογερή Ελληνίδα πανεπιστημιακός κ. Μαρία Μαντουβάλου, την ώρα που ο Γκράτσι ήταν στο γραφείο του Ι. Μεταξά, «ο ελληνικός λαός δεν ήταν στο γραφείο του Μεταξά», αλλά την επαύριο έδωσε την δική του ιστορική απάντηση!

Σήμερα θ’ ασχοληθούμε με ένα θέμα που έχει μείνει άγνωστο στον ευρύτερο χώρο του ελληνισμού, όπως είναι για παράδειγμα η συγκεκριμένη ημερομηνία που επέλεξε ο Ντούτσε για να χτυπήσει την Ελλάδα, όπως ήταν η πρωία της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Σε άρθρα μας στο παρελθόν έχουμε αποκαλύψει ότι η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας για την επίθεση κατά της Ελλάδος από τον Μουσολίνι συνδέεται άμεσα με μια αντίστοιχη ημερομηνία της 28ης Οκτωβρίου του 312 μ.Χ., όπου η Ρώμη και συγκεκριμένα ο στρατός του Μαξεντίου υπέστη συντριπτική ήττα από τον ελληνικό στρατό του Μεγάλου Κωνσταντίνου και δια του τρόπου τούτου η πάλαι ποτέ πανίσχυρη και κραταιά Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατεστράφη οριστικά!
«Οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου 312 μ.Χ. στη Saxa Rubra, επάνω στη Φλαμινία οδό και κοντά στη Μιλβία γέφυρα του ποταμού Τίβερη. Ο Μαξέντιος αρχικά είχε αποφασίσει να κλειστεί στα ισχυρά τείχη της Ρώμης και να αναλώσει τις δυνάμεις του Κωνσταντίνου στην πολιορκία. Όμως, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να αντιμετωπίσει ανοιχτά τον αντίπαλό του. Στη μάχη που ακολούθησε, οι Πραιτοριανοί του Μαξέντιου προέβαλαν σθεναρή αντίσταση. Όμως, η άριστη στρατηγική του Κωνσταντίνου, ο εξαιρετικός προγραμματισμός των κινήσεων του ιππικού και ο ενθουσιασμός των στρατιωτών, κυρίως των χριστιανών, που καταλάβαιναν ότι από τη μάχη αυτή εξαρτάτο το μέλλον της θρησκείας τους, αποδεκάτισαν το στρατό του Μαξέντιου…» ( Βικιπαίδεια)

Για το θέμα αυτό οι αναγνώστες μας μπορούν να διαβάσουν το άρθρο μας μέσα στην Ιστοσελίδα μας (http://www.sakketosaggelos.gr/Article/874/), όπου θα βρουν ένα πλήθος ιστορικών πληροφοριών. Εμείς, ωστόσο, να επισημάνουμε ένα γεγονός, που είναι καταλυτικό σε όσους αμφισβητούν την ελληνικότητα του Βυζαντίου:

Και μόνο το γεγονός ότι ο Μουσολίνι (Ντούτσε ὀπως τον λέγανε) θέλησε να χτυπήσει τον Ελληνισμό την 28η Οκτωβρίου, ως αντιστάθμισμα της πανωλεθρίας και οριστικής καταστροφής της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τον ελληνικό στρατό του Μέγα Κωνσταντίνου την 28ην Οκτωβρίου 312 μ.Χ., αυτό και μόνο το γεγονός αποδεικνύει από μόνο του ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν Ελληνική Αυτοκρατορία!..

Κι όχι μόνο!..
-->
Μη λησμονούμε το γεγονός ότι ο Μαξέντιος την 28η Οκτωβρίου του 306 μ.Χ. ανακηρύχτηκε Ρωμαίος Αυτοκράτορας! Είναι προφανές λοιπόν ότι ο Μουσολίνι ήθελε να επισφραγίσει με ένα δικό του θρίαμβο επί του ελληνισμού την δική του θέση στην κοσμοκρατορία, που ονειρευόταν, με μια αντίστοιχη ημερομηνία! Και η ημερομηνία αυτή που επέλεξε εναντίον του ελληνισμού ήταν η 28η Οκτωβρίου 1940!

Με σεβασμό και τιμή
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου