Translate

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ιερέας εξορκιστής προειδοποιεί ότι Ιλλουμινάτι σατανιστές δίνουν καταραμένα ροζάρια

Ο κορυφαίος εξορκιστής καθολικός ιερέας στις Φιλιππίνες, Ambrosio Nonato Legaspi, προειδοποίησε σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι σατανιστές Ιλλουμινάτι δίνουν καταραμένα ροζάρια σε ανυποψίαστους καθολικούς.
Σχετικό άρθρο αναρτήθηκε στον ιστοχώρο ειδήσεων του Καθολικού Επισκοπικού Συνεδρίου των Φιλιππίνων.
 Όπως είπε, οι ακροατές πρέπει να προσέξουν γιατί μπορεί τα ροζάρια που χρησιμοποιούν να είναι
καταραμένα ή μολυσμένα.
 Υποστήριξε, ότι τα κομπολόγια προσευχής δίδονταν από τους σατανιστές, που ενεργούν ως μέρος μιας σκιώδους ομάδας που ονομάζεται Illuminati.

 Προειδοποίησε επίσης, ότι οι σατανιστές είχαν "προσευχηθεί" πάνω στα ροζάρια για να τα αφιερώσουν στο κακό. Όποιος τα χρησιμοποιούσε, ως αποτέλεσμα θα «τον ακολουθούσαν κακά πνεύματα».
 "Αυτά έγιναν όχι μόνο για να δοθούν απλά, αλλά για να εξαπατήσουν τους Καθολικούς πιστούς, έτσι ώστε τα κακά πνεύματα να τους στοιχειώνουν", πρόσθεσε.
 Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο πατέρας Philippe De Guzman της Υπηρεσίας Εξορκισμού της Επισκοπής Novaliches δήλωσε ότι τα ροζάρια περιείχαν κρυμμένα σύμβολα. Αυτά περιλαμβάνουν σχέδια όπως ηλιοτρόπια, πεντάλφες και φίδια, ισχυρίστηκε.

 Ως απόδειξη αυτού, ο κ. De Guzman δήλωσε ότι είχε στην κατοχή του ένα τέτοιο ροζάριο από μια πρόσφατη υπόθεση δαιμονισμού που χειρίστηκαν εξορκιστές. Αυτό το τεχνούργημα, είπε, προκαλούσε «ενοχλήσεις» στο σπίτι.
 «Μερικές φορές, δεν υπάρχουν σύμβολα», είπε ο πατέρας Legaspi. "Αλλά ένα τελετουργικό γίνεται πάνω τους, ώστε να μπορέσουν να βλάψουν τους άλλους."
 Στη συνέχεια κάλεσε τους ιερείς να ευλογούν και να εξορκίζουν θρησκευτικά αντικείμενα, ειδικά αν οι ιδιοκτήτες είχαν βιώσει παραφυσικά περιστατικά.

 "Όχι μόνο μια ευλογία", είπε. "Αυτά τα αντικείμενα θα πρέπει να εξορικιστούν. Όχι μόνο μια συνηθισμένη ευλογία, όπου απλά ραντίζουν με αγιασμό, όπως συνήθως κάνουν οι περισσότεροι ιερείς. Χρησιμοποιήστε το καθολικό τελετουργικό".
-->
"Αυτό θα έδιωχνε τον δαίμονα μακριά".

 Η συντριπτική πλειονότητα των Φιλιππινέζων κατηγορεί την καθολική πίστη, η οποία εισήχθη στη χώρα στις αρχές του 16ου αιώνα.
Από το el.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου