Translate

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Τα βάζουν με το μόνο πραγματικό Ορθόδοξο κράτος στον πλανήτη - Θέλουν να "σβήσει" ο χριστιανισμός

Tου Άρη Δημόπουλου

Δεν είναι μυστικό πλέον ούτε κάποια εξωφρενική θεωρία, πως η Ρωσία αποτελεί ,σήμερα περισσότερο από ποτέ, τον προστάτη των απανταχού Ορθόδοξων Χριστιανών στην υφήλιο. Τρανό παράδειγμα αποτελούν οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής, για τους οποίους μεμονωμένα κάποια δυτικά κράτη απλά κάνουν...ορισμένες αναφορές.
Το μοναδικό πλέον Ορθόδοξο Κράτος αυτή τη στιγμή στον κόσμο, είναι και εκείνο που
βάλλεται συνεχώς από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα υποχείριά της, θυμίζοντας σε όλους ποια θα πρέπει να είναι η πραγματικότητα της νέας εποχής.

Στις...ανεξίθρησκες ΗΠΑ, μία έρευνα του Διεθνούς Θρησκευτικού Ελευθερίου , που επιμελήθηκε το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, πραγματεύτηκε τον βαθμό της θρησκευτικής ελευθερίας στη Ρωσία. Τα αποτελέσματα στην χώρα με τους περισσότερους πληθυσμιακά χριστιανούς στον κόσμο ήταν κάτι παραπάνω από εξοργιστικά.
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στις...μειονοτικές θρησκευτικές ομάδες, για τις οποίες η έρευνα αναφέρει πως διώκονται σε ολοένα και μεγαλύτερο βαθμό από το..."καθεστώς Πούτιν".
Θυμίζουμε πως η έρευνα έγινε μέσα στο 2016, όταν δεν είχε ακόμη εκλεγεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ενέταξε στην ρητορική του την προστασία των απανταχού χριστιανών αλλά και των παραδόσεων.

"Ο τύπος, οι ΜΚΟ και οι θρησκευτικές ομάδες ανέφεραν ότι οι κυβερνητικές αρχές σε ολόκληρη τη χώρα (Ρωσία) συνέχισαν να επιτάσσουν τις ιδιωτικές κατοικίες και τους τόπους λατρείας των μειονοτικών θρησκευτικών ενώσεων, καταστέλλοντας και καταστρέφοντας τις περιουσίες των οπαδών τους και σημαντικά έγγραφά τους", αναφέρει μεταξύ άλλων η έρευνα.
Στο στόχαστρο βρίσκονται ως επί το πλείστον φανατικοί μουσουλμάνοι, Εβραίοι καθώς και μάρτυρες του Ιεχωβά, τους οποίους η ρωσική κυβέρνηση επιδιώκει να βγάλει εκτός νόμου.
Μάλιστα η έρευνα που επιμελήθηκε από το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, ανέφερε και διώξεις Αμερικανών πολιτών από τις ρωσικές αρχές, πράγμα που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται με χειροπιαστές αποδείξεις, παρά μόνο με γνωματεύσεις ύποπτων...ΜΚΟ. 
-->
Την ίδια στιγμή ωστόσο, σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ και της Ευρώπης, εξτρεμιστικές ομάδες, άθεοι και σατανιστές, ενθαρρύνονται ολοένα και περισσότερο από τα...ανεξίθρησκα κράτη.
Από το el.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου